Oroszlán

Oroszlán jegyűként a Vénusz bolygó valósággal tűzbe hoz téged, úgy ragyogsz, mint talán korábban soha. Ne lepődj meg, hiszen a Jupiter, a Vénusz és a Mars is tüzes jegyekben jár, amelyek valóssággal felperzselnek. Úgy érzed, most semmi sem elég a szerelemben, még többet és többet akarsz. Folyamatosan flörtölsz, alkalmi kapcsolatokba is beleugrasz, amivel nincs is semmi gond, amíg meg nem bánod.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szűz jegyűként talán sosem vágytál ennyire az otthonod melegére, mint a mostani időszakban. A Nyilasban járó Vénusz rendet és békét hoz a családi életedben. Kifejezetten jól érzed magadat az otthonodban. Hidd el, nincs miért szégyenkezned, mert most kimozdulni is alig van kedved, és esetleg hanyagolod a barátokat. Végre elfogadod, és szereted magadat annak, aki vagy. Ez most kifejezetten jól jön.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A tökéletes, az uralkodónő, esetleg a cica feleség vagy? Derítsd ki!

Mérleg

Mérleg jegyűként most olyasmit is kimondasz, amit máskor nem szoktál. Sőt, olyasmit teszel, amit máskor nem szoktál. Mindegy, hogy épp a csinos vagy jóképű szomszédra veted ki a hálódat, esetleg hirtelen ötletből egy éjszakás kalandba ugrasz fejest, most senki és semmi sem tarthat vissza, hogy végre kitombold magadat, és megéld a kalandozó, rejtettebb oldalad is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Skorpió jegyűként talán már ma érdemes beszerezned egy igazán izgalmas, szexi fehérneműt, amiben még vadítóbbnak és ellenállhatatlannak tűnsz. Miért is ne élhetnéd meg a szerelmet már az év elején? Pezseg a véred, kirobbanó formában vagy, a vonzerőd elementáris. Élj a kínálkozó alkalommal, hiszen te sem maradsz örökre ennyire szexi és csodálatos.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: