Nyilas

Nyilas jegyűként nagyon szerencsés időszak előtt állsz, hiszen uralkodó bolygód, a Jupiter is a jegyedben jár éppen, és a Vénusz is belépett ide. Most bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz a szerelemben is. Csábító és vonzó vagy, most meg alapból is kapható vagy a kalandra, a szerelmi játékokra. A lehetőségek maguktól érkeznek, talán még a kisujjadat sem kell kinyújtanod. Mire vársz még?

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Bak jegyűként titkon különleges és izgalmas szerelemről álmodsz. A vágyad januárban megvalósulhat, de persze tenned is kéne érte. Mutasd meg magad, lépj ki a komfortzónádból. Légy izgalmas és szexi. Ha nem lépsz, az álom csak álom marad, és lemaradsz a legjobb lehetőségekről. Nos, mennyire vagy bátor a szerelemben? Mennyire mersz megnyílni?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp augusztus 20-tól: A héten a romantikát egy csapásra megzavarhatja egy hirtelen, szinte a semmiből felbukkanó ellentét köztetek...

Vízöntő

Vízöntő jegyűként az egyedire, a különlegesre, a kivételesre vágysz a szerelemben is. Számodra a barátság extrákkal valójában nagyon is bejön, hiszen nincs kötöttség, nincs elvárás, csak öröm és élvezet. Mégis inkább légy óvatos, a Nyilasba lépett Vénusz túlzottan is felpörget, és olyasmire csábíthat téged, amit később nagyon megbánhatsz. Biztos ezt akarod?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Halak jegyűként olyan vonzerőd és kisugárzásod van, hogy mindig megkapod, amire igazán vágysz. Talán épp a főnököd személyében látod a vonzó lehetőséget. Biztosan csábító lehet ennek a szerelemnek már a gondolata is. De gondolj bele, ha nem jön össze, másik munkahely után nézhetsz. Közben meg a kollégák pártolnak el tőled. Valami másban gondolkodj, hidd el, jobban jársz, ha a munkahelyen kívül keresgélsz. Akad lehetőséged bőven.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: