A Kosnak különösen fontos a sz.xualitás, a Rák romantikus, a Mérleg kerüli a problémákat, míg a Bak hűséges társ. Ha szeretnél még jobban párod fejébe látni, olvasd el horoszkópunkat, mely elárulja a titkokat!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

Kos

Tüzes jegy lévén igencsak forróvérű. Sokszor nehezére esik hűségesnek maradni, hiszen mindig van valaki, aki feltüzeli. Ezért is fontos számára a sz.xualitás, ha nem működik a kémia, akkor az egész kapcsolat halálra van ítélve. Nagyon makacs típus, amit egyszer a fejébe vesz, annak úgy kell történnie, nehezen hajlik kompromisszumra. Ezért olyan társra van szüksége, aki megértő és türelmes.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma elméje próbál logikusan magyarázni valamit és sugalmazni a zökkenõ-mentesebb utat, ugyanakkor szíve ezzel szemben teljesen másképpen látja a dolgokat. Érdemes most az utóbbira hallgatnia, kedves Kos, még, ha ez esetben nagyobb is a sérülés veszélye, mert késõbb örökké bánhatja majd, hogy nem szíve szerint cselekedett. Néha bizony vannak olyan dolgok az életben, melyeket képtelen ép ésszel kontrollálni az ember, s kénytelen kockáztatni és minden észérv ellenére is, szívére hallgatni, mert vagy így, vagy úgy, de a végére pontosan érzi, hogy ez az egyetlen helyes út, s nem is volt soha más választás.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-20 - Meglehet, hogy amennyiben szerelmi élete nem éppen úgy alakul...

Bika

Kissé földhözragadt, nehezen nyílik meg, de ha egyszer valakit közel enged magához, azzal megosztja életének minden történését. A biztonságot keresi, ezért inkább a hosszú kapcsolatok híve. Nagyon magasra teszi a mércét, csak olyan nő jöhet nála szóba, aki minden szempontból tökéletes. Ha talál ilyet, azért képes bármit feláldozni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Attól függetlenül, hogy ma nem igazán érzi jól magát, ne hagyja, hogy ez a rosszkedv, vagy akárcsak nyomott hangulat, tönkre tegye az egész napját, kedves Bika! Természetes, hogy elkeserítik az embert a világban sajnos nap, mint nap végbemenõ rossz dolgok, de ugyanakkor, ha mindig csak ilyesmivel törõdik az ember, s hagyja le is törni magát miattuk, attól az bizony még nem segít a helyzeten, sõt, csak tovább terjeszti a környezetében élõkre is a lehangoltságot. A drámai helyzetekre tehát inkább tettekkel és jó hangulatból fakadó lelkesedéssel próbáljon meg reagálni, legalább is amennyire lehetséges, hisz most ezzel tehet a legtöbbet magáért és másokért.

Ikrek

Az Ikrek nehezen állapodik meg egy ember mellett, mert úgy érzi, mindig van újabb, izgalmasabb. Ezért nem a hűség mintaképe. Amikor szerelmes, akkor bármit megtesz párjáért, ám az apró flörtökről még ekkor sem képes lemondani. Kiterjedt baráti körrel rendelkezik, elképzelhetetlennek tartja, hogy otthon üljön, ezért társaságkedvelő, aktív partner illik hozzá, aki időről-időre képes a megújulásra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap folyamán, rendkívül jó meglátásainak köszönhetõen, könnyen lehet, hogy ön lesz a megmentõje a környezetében élõknek, kedves Ikrek! Ne piruljon, ha ezért dicsérik és felnéznek önre, hiszen megérdemli, ugyanis, attól még, hogy önnek ez természetes, másoknak még lehet igenis becses és nagy cselekedet, amit ma tett. Élvezze kicsit a sikert. Este ennek megfelelõen kényeztesse magát valami finomsággal és egy kikapcsoló, vagy romantikus programmal, hogy kellõképpen kiürítse elméjét, alkalmassá téve ezzel a friss gondolatok befogadására.

Rák

Nagyon romantikus lélek, vallomásaival bármely női szívet meghódítja. Kapcsolataiban mindig lángol, számára az aktuális jelölt az Igazi, akivel nagy terveket sző, ezért sokszor érik csalódások. Komoly, racionális ember, maga mellé is ilyen társat választ. Őszinte és megbízható, a játszadozás távol áll tőle.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkezõ, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: