Az Ikreknek alkalmazkodásra van szüksége, a Baknak a munkahelyváltoztatás is megfordul a fejében, a Skorpiónak fontos most a megfelelő kommunikáció, a Szűz pedig jobb, ha óvatos marad a főnökével! Heti horoszkóp április 1-től.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kos:

Roppant balesetveszélyes ez a hét, légy a megszokottnál sokkal óvatosabb, így elkerülheted a nagyobb bajokat! Kopogtathat az ajtódon a múlt: talán olyan dolog kerül terítékre, ami jobb, ha titokban marad. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni, ezért jobban járnál, ha a felettesednél most semmilyen dologgal nem hozakodnál elő.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Ez a mágikus képesség rejlik benned! Ismerd meg a 12 csillagjegy elképesztő mágikus képességeit

Bika:

Még az is lehet, hogy ezen a héten te leszel a sztár. Megeshet, hogy olyanokkal kerülsz kapcsolatba, akiknek a szava döntő, és akiknek a véleménye sokat jelent számodra. A kapcsolatoknak köszönhetően most előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ha pénzről van szó, akkor viszont óvatosabbnak kellene lenned, lehetőleg ne adj ki pénzt olyasmire, ami nem is éri meg az árát!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Ikrek:

A szerelmi kapcsolatodat a társad teheti átmenetileg nehézzé. Lehet, hogy csak arról van szó, hogy nem tudod őt kezelni, netán a dolgai idegesíthetnek. Ha békére és nyugalomra vágysz, akkor próbálj meg most hozzá alkalmazkodni. A környezetedben van olyan személy, akivel kommunikációs problémák alakulhatnak ki. A munkában, megélhetésben sikeressé válhatsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Rák:

A munkában, megélhetésben alakulhat ki feszült helyzet, különösen akkor, ha a pénzügyeiddel nem vagy megelégedve. Ez a hét viszont nem alkalmas arra, hogy a felettesednél előállj az anyagi elképzeléseiddel. Várj még ezzel egy kicsit! Ha tanulmányokat folytatsz, sikeressé válhatsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha jogi problémád van, az ügy végére most pontot tehetsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: