Az Ikreknek alkalmazkodásra van szüksége, a Baknak a munkahelyváltoztatás is megfordul a fejében, a Skorpiónak fontos most a megfelelő kommunikáció, a Szűz pedig jobb, ha óvatos marad a főnökével! Heti horoszkóp április 1-től.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

A lehetõség a változtatásra, melyen mostanában törte a fejét, ma kopogtathat ajtaján, kedves Bak. Ez lehet egy új lépés a karrierjében, vagy éppen szerelmi életében, de akár egy nagy visszatérés is egy korábbi vesztes csata színhelyére, ezúttal gyõztesen! Tûzze ki a zászlót a csúcsra, ne szerénykedjen, hisz megdolgozott érte!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos:

Roppant balesetveszélyes ez a hét, légy a megszokottnál sokkal óvatosabb, így elkerülheted a nagyobb bajokat! Kopogtathat az ajtódon a múlt: talán olyan dolog kerül terítékre, ami jobb, ha titokban marad. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni, ezért jobban járnál, ha a felettesednél most semmilyen dologgal nem hozakodnál elő.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Kos, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-11 - Szinte az egész nap folyamán, nagyon hiányozhat majd szerelme, s ettől...

Bika:

Még az is lehet, hogy ezen a héten te leszel a sztár. Megeshet, hogy olyanokkal kerülsz kapcsolatba, akiknek a szava döntő, és akiknek a véleménye sokat jelent számodra. A kapcsolatoknak köszönhetően most előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ha pénzről van szó, akkor viszont óvatosabbnak kellene lenned, lehetőleg ne adj ki pénzt olyasmire, ami nem is éri meg az árát!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ez egy kiváló nap lehet arra, hogy kiötölje, hogyan takarékoskodhat egy-két apró változás beépítésével jelenlegi projektjében. Mivel azonban a csillagok ma felerõsítik éles látását is, érdemes az olyan területekre is koncentrálnia, ahol épp fejlesztéseket végez. Sõt! Ha úgy érzi, valamelyik szerette kissé szokatlan dolgokat mûvel mostanában, ma egy kis utánajárással könnyen felderítheti azt is, azaz, hogy valójában mi áll a dolog hátterében!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

A szerelmi kapcsolatodat a társad teheti átmenetileg nehézzé. Lehet, hogy csak arról van szó, hogy nem tudod őt kezelni, netán a dolgai idegesíthetnek. Ha békére és nyugalomra vágysz, akkor próbálj meg most hozzá alkalmazkodni. A környezetedben van olyan személy, akivel kommunikációs problémák alakulhatnak ki. A munkában, megélhetésben sikeressé válhatsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák:

A munkában, megélhetésben alakulhat ki feszült helyzet, különösen akkor, ha a pénzügyeiddel nem vagy megelégedve. Ez a hét viszont nem alkalmas arra, hogy a felettesednél előállj az anyagi elképzeléseiddel. Várj még ezzel egy kicsit! Ha tanulmányokat folytatsz, sikeressé válhatsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha jogi problémád van, az ügy végére most pontot tehetsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Meglehet, hogy néha azt veszi észre magán, hogy mások boldogulásával, jólétével és segítésével többet törõdik, mint a sajátjával, kedves Rák. Bár mindez igen nemes lelket takar, ám vegye fontolóra, hogy ma rendhagyó módon, kicsit önzõvé válik és kifejezetten a maga kényeztetést, érdekeit, vagy éppen akaratát törekszik véghezvinni. Kell, ez a kis odafigyelés dolgaira, nehogy felhalmozódjon végül minden.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: