Oroszlán

Aktív vagy, cselekvő és tele a Nap energiával. Nem igazán rajongsz az esős és mások számára szürkének titulált őszi hónapokért. Kissé unalmasnak és lassúnak véled ezt az időszakot, pedig a szeptember és október csöndje után, egy új és felkavaró, szenvedélyes időszak jön el a novemberi hónapban. Még nem tudni, hogy egy új kolléga, netán egy utazás, vagy régi ismerős személyében, de mindenképpen egy izgalmas kalandra számíthatsz. Csak rajtad áll, hogy azután mi lesz belőle.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon többen is kikérhetik véleményét, tanácsait környezetébõl, kedves Oroszlán. Legyen nagylelkû és elõzékeny, segítsen nekik, mondja el, mit gondol, mit kellene tenniük. Lássa el õket olyan tanácsokkal, melyekbe belekalkulálja azt is, kinek, mi fér bele, ki meddig hajlandó elmenni egy-egy dologban, s mik a határai. Ha ma bõkezûen bánik a bölcs szavakkal, késõbb még sokan hálásak lesznek majd önnek a maiért!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz nyárvégi szülötteinek szerelmi élete igencsak bonyolulttá válik az ősz első felében. Régi kapcsolataid élednek újjá, és régi szerelmek kapnak lángra újra. Hányódsz majd, régi és új helyzetek között, de végül sikerül meghoznod a legjobb döntést. A szeptemberben született Szüzek szerelmi élete ezzel szemben nyugodt és kiegyensúlyozott, mondhatni révbe érsz, akár még házasságot is hozhat a késő ősz. Nem kell félned semmitől, a karácsonyt biztosan párban töltöd.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egy igen kedvezõ anyagi lehetõségeket kínáló személy környékezheti meg, aki gyakorlatilag igyekszik önre sózni egy pontos térképet a szivárvány lábánál lévõ kincses csuporhoz. Bármilyen õszintének és hangzatosnak is tûnik a beszéde, ne kapkodja el a választ, s tegye fel magának azt a kérdést: ha a kincs valóban ott van, akkor miért nem hozza el az, akinél a térképet birtokolja? Mihez kell ehhez ön? Várjon néhány napot, kutakodjon, nyomozzon, és közben legyen nagyon óvatos! Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínûleg nem is az!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Októberben megváltozik az életük: ez a 3 csillagjegy komolyabb összegekre tesz szert

Mérleg

Szeretsz a szerelembe szerelmesnek lenni. Maga vagy a női Don Juan, netán Casanova, szintén női kiadásban. Hódításaidnak se szeri, se száma, és nem lesz ez másképp ősszel sem. Fürtökben csüngenek rajtad a szerelmes férfiak, akik egyetlen pillantásodért mindent megadnának. Komoly kapcsolat nem valószínű, hogy kialakul bármelyik flörtödből ugyan, de mégsem leszel emiatt boldogtalan. Udvartartásod egész ősszel végig marad, te pedig sütkérezhetsz a csodálat fényében.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap folyamán nagy energiákat érezhet magában felszabadulni, ám csak óvatosan azzal az aktív mozgással, kedves Mérleg, ha ugyanis nekiesik jóízûen levezetni eme túlbuzgó energiáit, lehet, hogy már a nap végére ez olyan jól is sikerül, hogy szinte alig bír majd ébren maradni! Ossza be, s tartalékolja a legtöbbet inkább az estére, mert most nagyon is kellemes meglepetéseket tartogathat a sors önnek ekkorra! Higgye el, szükség lesz még az éjjel arra a temérdek energiára...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szenvedélyes vagy és akaratos, csökönyös és megzabolázhatatlan. Kapni akarsz, de tudsz adni is. Ám az adásért cserébe a mindent várod. Féltékenységed és bizonytalanságod fel fog erősödni az őszi hónapokban, mivel egy számodra fontos ember körül felbukkan egy rég nem látott ismerőse. November azonban megnyugvást hoz a szerelmi életedben, addig soha nem látott módon, valahogy minden a helyére kerül. Helyükre kerülnek a dolgok, végre hátradőlhetsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon meglehetõsen nagy felelõsség nyomhatja a vállát, hisz most rengeteg minden múlhat önön! Ha segítséget ígért egy barátjának, lehet, érdemes lenne még idõben elhalasztani azt, sürgõs elnézések közepette, ugyanis most kulcsfontosságú, hogy szászázalékosan csakis feladataira koncentráljon. Ha ma jól manõverezik, azzal nem csak nagyot fejlõdhet, hanem késõbb sokkal több ideje és energiája is maradhat majd, hogy kapcsolatait ápolja. Ez lebegjen a szeme elõtt! Döntsön okosan!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: