Oroszlán

Aktív vagy, cselekvő és tele a Nap energiával. Nem igazán rajongsz az esős és mások számára szürkének titulált őszi hónapokért. Kissé unalmasnak és lassúnak véled ezt az időszakot, pedig a szeptember és október csöndje után, egy új és felkavaró, szenvedélyes időszak jön el a novemberi hónapban. Még nem tudni, hogy egy új kolléga, netán egy utazás, vagy régi ismerős személyében, de mindenképpen egy izgalmas kalandra számíthatsz. Csak rajtad áll, hogy azután mi lesz belőle.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Szenvedély van a levegõben, kedves Oroszlán. Telis-tele van olyan energiákkal, melyek csak egy kis kényeztetésre vágynak. Rengeteget dolgozik, így kedvese lehet, hogy már nem is számít ön felõl a gyengédségre, ezért bizony be kell vezetni a romantikát. Készítsen egy remek vacsorát, nyisson ki egy üveg bort és meglátják, hogy alakul az este.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz nyárvégi szülötteinek szerelmi élete igencsak bonyolulttá válik az ősz első felében. Régi kapcsolataid élednek újjá, és régi szerelmek kapnak lángra újra. Hányódsz majd, régi és új helyzetek között, de végül sikerül meghoznod a legjobb döntést. A szeptemberben született Szüzek szerelmi élete ezzel szemben nyugodt és kiegyensúlyozott, mondhatni révbe érsz, akár még házasságot is hozhat a késő ősz. Nem kell félned semmitől, a karácsonyt biztosan párban töltöd.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Van egy olyan veleszületett képessége, kedves Szûz, hogy, ha kap egy kis szikrát, egy kis lendületet, akkor félelmetes erõvel képes dolgozni. Ezen felül remekül tud mások gondolataiban olvasni, így már az elõtt fel tud készülni egy-egy küzdelemre, feladatra, hogy az megtörtént volna és ez általában elõnybe is helyezi önt. Ez kapcsolataiban is sokszor segíthet, például már akkor véget tud vetni a fájó érzéseknek, amikor azok még el sem kezdõdtek. Ezen tulajdonságainak ma nagy hasznát veheti.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek művészi szintre emelték a csetlés-botlást

Mérleg

Szeretsz a szerelembe szerelmesnek lenni. Maga vagy a női Don Juan, netán Casanova, szintén női kiadásban. Hódításaidnak se szeri, se száma, és nem lesz ez másképp ősszel sem. Fürtökben csüngenek rajtad a szerelmes férfiak, akik egyetlen pillantásodért mindent megadnának. Komoly kapcsolat nem valószínű, hogy kialakul bármelyik flörtödből ugyan, de mégsem leszel emiatt boldogtalan. Udvartartásod egész ősszel végig marad, te pedig sütkérezhetsz a csodálat fényében.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is annak volt a híve, kedves Mérleg, hogy egységben az erõ, s nincs ez másként a tanulással sem. Csoportban tanulni jobb, kényelmesebb és még kifizetõdõbb is, hiszen másoktól el lehet lesni praktikákat, vagy hibákat, amiket ön már biztosan nem követ majd el. A mai egy tanulással teli, szórakoztató, kalandos napnak ígérkezik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szenvedélyes vagy és akaratos, csökönyös és megzabolázhatatlan. Kapni akarsz, de tudsz adni is. Ám az adásért cserébe a mindent várod. Féltékenységed és bizonytalanságod fel fog erősödni az őszi hónapokban, mivel egy számodra fontos ember körül felbukkan egy rég nem látott ismerőse. November azonban megnyugvást hoz a szerelmi életedben, addig soha nem látott módon, valahogy minden a helyére kerül. Helyükre kerülnek a dolgok, végre hátradőlhetsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Munkájában nehézségek támadhatnak, ami nem biztos, hogy probléma, annál inkább egy fejlesztés, vagy elõrelépés velejárói. Pár napig valószínûleg ezzel fog elmenni az ideje, és bár nagy teher, de megéri vele törõdni, mert feletteseinek nagy tervei vannak önnel. Kitartás, kedves Skorpió, egy kicsit keményebben kell most hajtani, de aztán megint jön a jól megérdemelt jutalom.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: