Hogyan találhatsz vissza önmagadhoz egy feszült és stresszes nap, időszak után? A horoszkópból pontosan kiderül, milyen tevékenységgel adhatod ki magadból a gőzt, mit érdemes tenned önmagadért, a lelki békédért. Ugye, megfogadod a bölcs javaslatokat?

A Kos

Amikor úgy érzed, összecsapnak fölötted a hullámok, irány az edzőterem. Kos jegyűként nem csekély nyomást helyezel magadra, mindig a legjobban akarsz teljesíteni, éppen ezért jó ötlet, hogy a benned összegyűlt feszültséget egészséges módon ereszd ki. A rendszeres mozgással nem csupán egy-két órára szabadulsz ki a napi verkliből, de ez a legjobb módja, hogy a nehéz nap, avagy az idegbajos hét után ellazítsd magad. Hetente legalább kétszer gondolj csak magadra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Meglehet, hogy mára mindent jól eltervezett, mégis, a napi rutin most könnyen borulhat, ami ezúttal talán nem is olyan rossz, kedves Kos. Lazítson egy kicsit, s hagyja, hogy ma oda sodorja az élet, ahová csak akarja! Lehet, hogy messzebbre juthat, mint képzelné!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy mindenkinél nyitottabb szellemű

A Bika

Amikor ki szeretnél kapcsolni, hívd segítségül az öt érzékszervedet. Bika jegyűként szereted a kézzel fogható dolgokat, s megnyugtat, amikor hallod, érzed, és sőt szó szerint bármibe bele is kóstolhatsz. Ha stresszes vagy, vonulj a konyhába, üsd össze kedvenc kajádat, tedd fel közben a kedvenc zenéidet, majd burkold magadat a kedvenc kanapédon pihe-puha takaróba. Hidd el, olyan leszel, mintha kicseréltek volna. S hogy mindig kéznél legyen minden, érdemes rendet rakni magad körül.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Kifejezetten sok behatás érheti minden irányból, kedves Bika, így nehéz lesz mindent megfelelõen kezelni, de azért korántsem lehetetlen a helyzet! Bízzon önmagában és ítélõképességében, s amit jónak ítél, jutalmazza, amit pedig rossznak, továbbra is kategorikusan utasítsa el, akkor egyensúlyban meredhet.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Nem túl gyakran fordul elő, hogy magad alatt lennél. Ikrek jegyűkéntinspirálnak a körülötted lévők, a munkád, vagy éppen az új telefonod, így könnyen túlteszed magad az átmeneti fennakadásokon. Amikor viszont mindenképpen szükséged van a kikapcsolódásra, a legjobb, ha otthonodban szentelsz időt magadra. Kapcsold ki a telefont, vegyél meleg fürdőt, s csak lazíts. Ennyi, semmi bonyolult dolog, s máris jobban érzed magadat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Igyekezzen ma egy kicsit közelebb engedni magához az embereket, mint általában, kedves Ikrek! Bontsa le, ha csak ideiglenesen is, a biztonsági falakat, tegye egy kicsit félre prekoncepcióit, s fogadjon el mindent egyszerûen és kedvesen, ahogy van, minden hátsó szándék feltételezése nélkül.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Rák

Az élet meglehetősen mozgalmas időszakokat hozhat számodra, amikor a magánélet, a barátok, a munka között kell lavíroznod. S miután Rák jegyűként mindent maximális beleéléssel csinálsz, mindent a szívedre veszel, így könnyen érezheted, hogy összecsapnak fölötted is a hullámok. Neked a szeretteid körében töltött órák hozzák meg a valódi nyugalmat és biztonságérzetet. Mindig ott vannak, amikor támogatásra van szükséged, hiszen a szeretetük energiával tölti fel a lelkedet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Legyen erõs, kedves Rák és maradjon hû az elveihez! Példamutatása és helytállása sokakat ösztönözhet majd arra, hogy szorgalmasabbak és jobbak legyenek, ez pedig felbecsülhetetlen hozzáadott érték egy közösségben!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: