Hogyan találhatsz vissza önmagadhoz egy feszült és stresszes nap, időszak után? A horoszkópból pontosan kiderül, milyen tevékenységgel adhatod ki magadból a gőzt, mit érdemes tenned önmagadért, a lelki békédért. Ugye, megfogadod a bölcs javaslatokat?

A Kos

Amikor úgy érzed, összecsapnak fölötted a hullámok, irány az edzőterem. Kos jegyűként nem csekély nyomást helyezel magadra, mindig a legjobban akarsz teljesíteni, éppen ezért jó ötlet, hogy a benned összegyűlt feszültséget egészséges módon ereszd ki. A rendszeres mozgással nem csupán egy-két órára szabadulsz ki a napi verkliből, de ez a legjobb módja, hogy a nehéz nap, avagy az idegbajos hét után ellazítsd magad. Hetente legalább kétszer gondolj csak magadra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Amennyiben egy nagyobb mûveletet, ügyintézést, esetleg utazást tervez, ne vágjon bele ma, ha lehet, inkább halassza máskorra az ilyesmit, mert a nap folyamán egy valóságos pechsorozattal kellhet szembenéznie. Ha mégsem tûr halasztást a dolog, akkor lelkiekben sajnos érdemes felkészülnie néhány bosszúságra, melyek miatt akár teljes kudarcba is fulladhat az eleinte jól induló ügyintézkedés. Legyen ma a szokásosnál is óvatosabb, testi épségét illetõen, mert akár apróbb sérülések is érhetik, ha nem vigyáz kellõképpen magára!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mit ad ajándékba az ősz a csillagjegyeknek? - A misztikus mahjong kövek elárulják

A Bika

Amikor ki szeretnél kapcsolni, hívd segítségül az öt érzékszervedet. Bika jegyűként szereted a kézzel fogható dolgokat, s megnyugtat, amikor hallod, érzed, és sőt szó szerint bármibe bele is kóstolhatsz. Ha stresszes vagy, vonulj a konyhába, üsd össze kedvenc kajádat, tedd fel közben a kedvenc zenéidet, majd burkold magadat a kedvenc kanapédon pihe-puha takaróba. Hidd el, olyan leszel, mintha kicseréltek volna. S hogy mindig kéznél legyen minden, érdemes rendet rakni magad körül.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Tudatalattija ma igen aktív lehet, kedves Bika, így elõre megérezhet bizonyos dolgokat, vagy megálmodhat egyes eseményeket, helyzeteket, melyeket elsõsorban szimbolikusan érdemes értelmeznie, ugyanakkor lehet nem kevés igazságalapjuk is. Néhány ilyen benyomás lehet igen személyes, ami egy, az életében fontos szerepet betöltõ valakihez való tudatalatti viszonyulását jól tükrözheti. Érdemes azonban mindent a helyén kezelnie, tehát, korántsem biztos, hogy egy-egy rossz álom miatt túlságosan elfogadható, ha messzemenõ konzekvenciákat von le.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Nem túl gyakran fordul elő, hogy magad alatt lennél. Ikrek jegyűkéntinspirálnak a körülötted lévők, a munkád, vagy éppen az új telefonod, így könnyen túlteszed magad az átmeneti fennakadásokon. Amikor viszont mindenképpen szükséged van a kikapcsolódásra, a legjobb, ha otthonodban szentelsz időt magadra. Kapcsold ki a telefont, vegyél meleg fürdőt, s csak lazíts. Ennyi, semmi bonyolult dolog, s máris jobban érzed magadat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Akármennyire is vidámnak és önfeledtnek is érzi magát, ma mégis meglehet, hogy bölcsebb lenne inkább ódzkodnia a viccelõdéstõl, humorizálástól, mert, most nagy eséllyel félreértheti egy olyas valaki környezetében egyik verbális megnyilvánulását, hogy akár komolyan meg is sértõdhet. Próbálja meg tehát inkább kicsit visszafogottabb módon megélni jókedvét, s minél kevesebbet, hosszasan kommunikálni másokkal, hogy elejét vegye a félreértéseknek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Rák

Az élet meglehetősen mozgalmas időszakokat hozhat számodra, amikor a magánélet, a barátok, a munka között kell lavíroznod. S miután Rák jegyűként mindent maximális beleéléssel csinálsz, mindent a szívedre veszel, így könnyen érezheted, hogy összecsapnak fölötted is a hullámok. Neked a szeretteid körében töltött órák hozzák meg a valódi nyugalmat és biztonságérzetet. Mindig ott vannak, amikor támogatásra van szükséged, hiszen a szeretetük energiával tölti fel a lelkedet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma meglehetõsen meggyûlhet a baja a technikával, kedves Rák, ami kifejezetten bosszantó eseménysorozatot indíthat el az által, hogy feltartja a haladásban. Nem érdemes azonban most nekiesnie a szerelésnek, még, ha látszólag egyszerûnek is tûnik a megoldás, azzal csak még több idõt és türelmet veszíthet, így inkább támaszkodjon mégis szakértõ segítségre. Ha így tesz, hamar sikerülhet újra üzembe helyezni a dolgot, ami a fennakadást okozta, s mehet minden tovább a maga útján tovább.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: