Hogyan találhatsz vissza önmagadhoz egy feszült és stresszes nap, időszak után? A horoszkópból pontosan kiderül, milyen tevékenységgel adhatod ki magadból a gőzt, mit érdemes tenned önmagadért, a lelki békédért. Ugye, megfogadod a bölcs javaslatokat?

A Kos

Amikor úgy érzed, összecsapnak fölötted a hullámok, irány az edzőterem. Kos jegyűként nem csekély nyomást helyezel magadra, mindig a legjobban akarsz teljesíteni, éppen ezért jó ötlet, hogy a benned összegyűlt feszültséget egészséges módon ereszd ki. A rendszeres mozgással nem csupán egy-két órára szabadulsz ki a napi verkliből, de ez a legjobb módja, hogy a nehéz nap, avagy az idegbajos hét után ellazítsd magad. Hetente legalább kétszer gondolj csak magadra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitõl, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végzõdhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos a Kossal, Rák a Rákkal? Ezt kell tudnod, ha azonos csillagjegyű pasival jársz

A Bika

Amikor ki szeretnél kapcsolni, hívd segítségül az öt érzékszervedet. Bika jegyűként szereted a kézzel fogható dolgokat, s megnyugtat, amikor hallod, érzed, és sőt szó szerint bármibe bele is kóstolhatsz. Ha stresszes vagy, vonulj a konyhába, üsd össze kedvenc kajádat, tedd fel közben a kedvenc zenéidet, majd burkold magadat a kedvenc kanapédon pihe-puha takaróba. Hidd el, olyan leszel, mintha kicseréltek volna. S hogy mindig kéznél legyen minden, érdemes rendet rakni magad körül.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy elõrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos idõpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Nem túl gyakran fordul elő, hogy magad alatt lennél. Ikrek jegyűkéntinspirálnak a körülötted lévők, a munkád, vagy éppen az új telefonod, így könnyen túlteszed magad az átmeneti fennakadásokon. Amikor viszont mindenképpen szükséged van a kikapcsolódásra, a legjobb, ha otthonodban szentelsz időt magadra. Kapcsold ki a telefont, vegyél meleg fürdőt, s csak lazíts. Ennyi, semmi bonyolult dolog, s máris jobban érzed magadat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Rák

Az élet meglehetősen mozgalmas időszakokat hozhat számodra, amikor a magánélet, a barátok, a munka között kell lavíroznod. S miután Rák jegyűként mindent maximális beleéléssel csinálsz, mindent a szívedre veszel, így könnyen érezheted, hogy összecsapnak fölötted is a hullámok. Neked a szeretteid körében töltött órák hozzák meg a valódi nyugalmat és biztonságérzetet. Mindig ott vannak, amikor támogatásra van szükséged, hiszen a szeretetük energiával tölti fel a lelkedet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Meglehet, hogy nyugtalanul aludt az éjjel, ezért kissé fáradtan, kedvetlenül ébred. Igyekezzen mielõbb felfrissíteni magát, mert már korán, nagy meglepetések, esetleg kihívások érhetik, melyekkel csak akkor birkózhat meg eredményesen, ha száz százalékosan odateszi magát! Este majd jöhet a jól megérdemelt pihenés, csak tartson ki, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: