Vajon neked szerencsésen alakul?

Kos

Tavaszi románc ígérete terjeng a levegőben. A Vénusz április 20-án lép a jegyedbe és évközi gyönyörűségben lesz részed. Az év végére ki fog tisztulni a kép, hogy ez a kapcsolat megéri-e az elköteleződést vagy inkább tovább kellene lépni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Kos, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy tud a legjobban pasizni

Bika

Ne pánikolj kedves Bika, a kaotikus Uránusz a jegyedbe került és ott is fog maradni még egy darabig. Mivel a szokások rabja vagy, ez talán megijeszt majd. Annak ellenére, hogy nem vagy hozzászokva a forgószél típusú románcokhoz, nem jelenti, hogy ez csak rossz lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Látjuk a mosolyodat. Még ha nem is vagy szerelmes, már akkor is vonzódsz valakihez, amit igyekszel mindenki elől rejtegetni. Mivel a nagylelkű Jupiter tavaly december óta a jegyedben van, így szerencsére számíthatsz a szerelemben.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Ikrek! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Az újév óta úgy érezheted, hogy mókuskerékbe ragadtál. Ennek az állapotnak az érzete még a születésnapodig kitarthat, amikor is a napfogyatkozás kora júliusban visszahozza az életerődet. Ha már valakivel flörtölsz ekkor, ideje lesz egy következő lépcsőfokra lépni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Rák, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: