Vajon neked szerencsésen alakul?

Kos

Tavaszi románc ígérete terjeng a levegőben. A Vénusz április 20-án lép a jegyedbe és évközi gyönyörűségben lesz részed. Az év végére ki fog tisztulni a kép, hogy ez a kapcsolat megéri-e az elköteleződést vagy inkább tovább kellene lépni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

A mai nap reggelén, kissé fáradtan, elnyûtten ébredhet, kedves Kos, ami alacsony energiaszintjének, esetleg annak is köszönhetõ, hogy talán mostanában nyugtalanabbul alszik, mint általában. Igyekezzen egy forró zuhannyal, s egy jó kávéval, vagy teával indítani a napot, valamint gondoljon pozitív dolgokra, akkor könnyebben túljuthat majd a ma önre váró megpróbáltatásokon.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp (január 27- február 02.) - Olyan időszak elé nézünk, amikor legszívesebben az élet minden területén visszavonulót fújnánk!

Bika

Ne pánikolj kedves Bika, a kaotikus Uránusz a jegyedbe került és ott is fog maradni még egy darabig. Mivel a szokások rabja vagy, ez talán megijeszt majd. Annak ellenére, hogy nem vagy hozzászokva a forgószél típusú románcokhoz, nem jelenti, hogy ez csak rossz lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma meglehetõsen sok, eddig nyitott kérdés végére kerülhet pont, ugyanakkor, ez kompromisszumos megoldások keresését teszi szükségessé. Inkább ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Mindemellett, ne jöjjön zavarba, ha elnézést kell kérnie valamiért...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Látjuk a mosolyodat. Még ha nem is vagy szerelmes, már akkor is vonzódsz valakihez, amit igyekszel mindenki elől rejtegetni. Mivel a nagylelkű Jupiter tavaly december óta a jegyedben van, így szerencsére számíthatsz a szerelemben.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Meglehet, hogy otthonában, családi körében némi konfliktussal kell ma számolnia, mégse vegye annyira a szívére a dolgokat, kedves Ikrek, mert azzal megmérgezheti egész hátralévõ napját. Nem ön a hibás, így ne vegye vállára mások terheit sem. Sõt, ha egy mód van rá, maradjon ki az egészbõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Az újév óta úgy érezheted, hogy mókuskerékbe ragadtál. Ennek az állapotnak az érzete még a születésnapodig kitarthat, amikor is a napfogyatkozás kora júliusban visszahozza az életerődet. Ha már valakivel flörtölsz ekkor, ideje lesz egy következő lépcsőfokra lépni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma meglehetõsen sok és hirtelen apró változás zavarhatja meg a napi rutinban, aminek persze megvan a jó és rossz oldala egyaránt. Igyekezzen figyelni arra, hogy ma hogy fogalmazza meg véleményét, mert valakit most akaratlanul is megbánthat, ha nem vigyáz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: