Lejjebb görgetve elolvashatod, hogy a horoszkópod szerint mi szükségeltetik ahhoz, hogy elérd mindazt, amire vágysz.

Kos (március 21 - április 19)

Készülj, mert nagy kaland vár rád az idén! Uralkodó bolygód, a Mars, valódi reflektorfényt vet rád, és szenvedélyességének hála minden eszköz biztosítva lesz számodra, ami a következő nagy lépés megtételéhez szükséges. Ez nem a szokásos, kivárással teli esztendő lesz, ha úgy látod, megérett az idő a cselekvésre, ne habozz megtenni!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Kos, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp (november 23-24.) - A Hold pozitív energiát ad ahhoz, hogy a hétvégéd csodásan teljen!

Bika (április 20 - május 20)

Februárban végre kezdesz rájönni, hol érdemes megvetned a lábadat. Egyes emberek tavaly esetleg kihasználták, hogy mindig mindenkin segíteni akarsz, és túl sokat kértek tőled, de most ideje, hogy lerázd őket. Márciusban kissé kaotikus állapotok köszönthetnek be, de ha kitartasz, régi kritikusaid végre megtanulnak tisztelni is téged.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ez egy kiváló nap lehet arra, hogy kiötölje, hogyan takarékoskodhat egy-két apró változás beépítésével jelenlegi projektjében. Mivel azonban a csillagok ma felerõsítik éles látását is, érdemes az olyan területekre is koncentrálnia, ahol épp fejlesztéseket végez. Sõt! Ha úgy érzi, valamelyik szerette kissé szokatlan dolgokat mûvel mostanában, ma egy kis utánajárással könnyen felderítheti azt is, azaz, hogy valójában mi áll a dolog hátterében!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 21 - június 20)

2019 tökéletes év számodra az újjászületéshez. A júniusi újhold alatt például felállíthatsz egy listát arról, mi az igazán fontos az életedben. Igyekezz megszabadulni az olyan dolgoktól, amik csak rabolják az idődet, legyenek ezek emberek vagy tevékenységet. Helyette végezz olyan dolgokat, amik közelebb visznek a céljaidhoz, és boldoggá tesznek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 21 - július 22)

Idén több alkalommal is meg akarod majd kérdőjelezni magad. Az Uránusz, a lázadás bolygója kora májusban zavar meg, majd a Merkúr fog hatást gyakorolni a mentális egészségedre. Ne hagyd, hogy mindezek elbátortalanítsanak! Tudd, hogy bármi, amibe belekezdesz, megérdemli, hogy foglalkozz vele, és csakis te vagy képes az adott dolgot sikerre vinni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Meglehet, hogy néha azt veszi észre magán, hogy mások boldogulásával, jólétével és segítésével többet törõdik, mint a sajátjával, kedves Rák. Bár mindez igen nemes lelket takar, ám vegye fontolóra, hogy ma rendhagyó módon, kicsit önzõvé válik és kifejezetten a maga kényeztetést, érdekeit, vagy éppen akaratát törekszik véghezvinni. Kell, ez a kis odafigyelés dolgaira, nehogy felhalmozódjon végül minden.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: