Lejjebb görgetve elolvashatod, hogy a horoszkópod szerint mi szükségeltetik ahhoz, hogy elérd mindazt, amire vágysz.

Kos (március 21 - április 19)

Készülj, mert nagy kaland vár rád az idén! Uralkodó bolygód, a Mars, valódi reflektorfényt vet rád, és szenvedélyességének hála minden eszköz biztosítva lesz számodra, ami a következő nagy lépés megtételéhez szükséges. Ez nem a szokásos, kivárással teli esztendő lesz, ha úgy látod, megérett az idő a cselekvésre, ne habozz megtenni!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

3 csillagjegy, akit jobb elkerülni kapcsolatok terén 2019-ben, ha nem akarsz szenvedni!

Bika (április 20 - május 20)

Februárban végre kezdesz rájönni, hol érdemes megvetned a lábadat. Egyes emberek tavaly esetleg kihasználták, hogy mindig mindenkin segíteni akarsz, és túl sokat kértek tőled, de most ideje, hogy lerázd őket. Márciusban kissé kaotikus állapotok köszönthetnek be, de ha kitartasz, régi kritikusaid végre megtanulnak tisztelni is téged.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Ikrek (május 21 - június 20)

2019 tökéletes év számodra az újjászületéshez. A júniusi újhold alatt például felállíthatsz egy listát arról, mi az igazán fontos az életedben. Igyekezz megszabadulni az olyan dolgoktól, amik csak rabolják az idődet, legyenek ezek emberek vagy tevékenységet. Helyette végezz olyan dolgokat, amik közelebb visznek a céljaidhoz, és boldoggá tesznek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Rák (június 21 - július 22)

Idén több alkalommal is meg akarod majd kérdőjelezni magad. Az Uránusz, a lázadás bolygója kora májusban zavar meg, majd a Merkúr fog hatást gyakorolni a mentális egészségedre. Ne hagyd, hogy mindezek elbátortalanítsanak! Tudd, hogy bármi, amibe belekezdesz, megérdemli, hogy foglalkozz vele, és csakis te vagy képes az adott dolgot sikerre vinni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: