Az emberi természet velejárója a bűnbe esés, még akkor is ha csak kisebb, hétköznapi bűnökről van szó. Néha úgy követed el ezeket, hogy valójában észre sem veszed. A horoszkóp most felvillantja a sötétebb oldaladat. Most kiderül, milyen bűnt követnek el, milyen csábításnak engednek a csillagjegyek...

A Kos

Kos jegyűként a te bűnöd a megtévesztés. Annak érdekében, hogy elérd a céljaidat, gond nélkül képes vagy apróbb hazugságokra, de arra is, hogy manipuláld a többieket. Lehet, észre sem veszed mindezt, hiszen annyira kedvesen teszed…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp január 10. péntek – Légy ma nagyon óvatos, mert bajba kerülhetsz!

A Bika

Bika jegyűként a luxus imádata esetedben már-már bűnös élvezetnek minősül! Egy szép ruhadarabért, egy pazar lakáskiegészítőért több dologra képes vagy, mint az emberek nagy része. A saját igényeid kielégítése mindenkor elsőbbséget élvez nálad. Ha kell majd, azután segítesz másoknak is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Ikrek jegyűként sokan gondolhatják rólad, hogy kétarcú, kétszínű vagy, amiben talán akad is némi igazság, mert hajlamos lehetsz két kapura játszani, amikor úgy kívánja az érdeked. Legnagyobb bűnöd, ha létezik ilyen, mindig más arcot mutatni, attól függően, hogy épp mit szeretnél elérni. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Rák

Rák jegyűként téged az érzelmeid vihetnek bűnbe. Nehezen dolgozod fel, amikor megsértenek vagy elhagynak, és ilyenkor pedig tombol benned a bosszúvágy. Tudnod kell, még ha nem is lépsz a tettek mezejére, maga a bosszúvágy érzése is bűnnek számít…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: