Két dudás egy csárdában? Azt mondják, nem mindig nyerő ötlet. A csillagjegyek között ugyanakkor akadnak, akik nagyon is jól kijönnek a saját jegyükben született párjukkal. Vajon te is közéjük tartozol? A különleges horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos a Kossal: túl sok temperamentum

A két Kos között már az első pillanatban kialakul a vonzerő. Ugyanakkor épp a bennük lévő elképesztő szenvedély sülhet el visszafelé. Kapcsolatuk legnagyobb problémája épp az egyforma temperamentum, a türelmetlenség, az akaratosság, a figyelem iránti vágy. Amennyire megérthetnék szavak nélkül is egymást, épp annyi a félreértés közöttük. Amilyen jól indul a kapcsolatuk, annyira sok lehet a vita, a folyamatos versengés közöttük.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyek két nagy csoportja: A 6 gyengéd, családcentrikus nő és 6 nő, akik mindig megcsalják a párjukat!

Bika a Bikával: összeillő pár

A két Bika stabil és erős szövetséget köthet egymással, hiszen mindketten a nyugalomra, a biztonságra vágynak. Gyakorlatiasak, racionálisak, könnyen megértik a másikat. Hasonló célokért küzdenek, mindketten a hosszú és kiegyensúlyozott párkapcsolatban hisznek. Szorgalmasan, keményen dolgoznak, remekül értenek a pénzhez. Ugyanakkor épp ez utóbbiban lehetnek viták közöttük. Mivel mindketten nagyon makacsak, nem könnyen jutnak egyetértésre.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek az Ikrekkel: izgalmas páros

A két Ikrek hihetetlenül önfeledten és könnyen flörtöl egymással. Az is biztos, ők ketten sosem unatkoznak, nemcsak a természetjárásban, a közös hobbikban, érdeklődésben is gyorsan egymásra találnak, nem mellesleg a hálószobában is kitűnően illenek össze. Hosszú távon talán előjöhetnek a bizonytalanságok is, szóval időnként nem árt, ha egyikük a sarkára áll, és lehúzza a földre a másikat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák a Rákkal: komoly önismeret

A két Rák párkapcsolata nagyon is ígéretes lehet. Mégis párkapcsolatukra nagyban rányomhatja a bélyeget, hogy a korábbi társaik mellett mennyit csalódtak. Az is biztos, értékelik, nagyra tartják és természetesen megértik a másik érzéseit, ugyanakkor hajlamosak mindketten folyamatosan elemezgetni a párkapcsolatot. Az érzelmi hullámzások mindkettőjüket érintik, ezért hol a mélyben, hol az egekben érezhetik a kapcsolatukat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma bárhol is legyen, a legjobban otthon fogja jól érezni magát, várják bár teendõk, vagy egy kényelmes kanapé, esetleg finom vacsora, szinte mindegy! Díszítgesse, csinosítsa és élvezze kényelmét, hiszen mindenhol jó, de legjobb...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: