Noha már sok szó esett a csillagjegyek különböző mágikus képességeiről, az intuícióról nagyon még nem beszéltünk. Hogy ezen változtassunk, az alábbi listában összegyűjtöttük, milyen intuíciós képességek lakoznak az egyes jegyekben.

Mi az intuíció?

Vajon te köztük vagy? Ez a 3 csillagjegy rendelkezik a legerősebb médiumi képességgel

Dióhéjban az érzékszerveinken kívül álló dolgok adják a szó értelmét. Vannak, akik más nevekkel illetik, a lényeg viszont az, hogy a magyarázat, illetve logika nélküli tudást jelenti, amikor van valami, amivel sohasem kerültünk fizikai kontaktusba, mégis ismerjük.

Kos: Intuitív energiaérzékelő

Kiskorodtól kezdve természetes empata vagy, azonban ezt a képességet sokan a sebezhetőséggel keverik össze. Ezért van a kemény külső, amit kialakítottál, hogy a csalódásoktól megvédd magad. Veszély esetén ez azonban tényleg remek megoldást nyújt. Valami legbelül mindig érzékeli a feléd jövő energiákat, vagy azokét, akiket szeretsz. A tömjén számodra a sötétség elűzője. Erősíti az aurádat, és segít, hogy megvédd magad és a szeretteidet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Kos!

Bika: Ösztönös energiafelderítő

Kiolthatatlan szomjúsággal vágysz a törődésre és az elégedettségre. Szeretsz örömet okozni és ugyanezt visszakapni, méghozzá teljesen ösztönösen. Ezért ha valaki megpróbál áttörni a saját védelmedre kialakított falon, mindig megérzed, és azonnal ellentámadást indítasz. Csak kevesekkel akarod megosztani gazdagságodat, szeretetedet és titkaidat. A smaragd mindig képes gondoskodni a Bika érzékeny lelkéről.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Bika, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Ikrek: Született gondolatolvasó

Levegő jelűként és a Merkúr befolyása alatt az élet számodra végtelen ötletekből, szavakból és gondolatokból áll. Irigylésre méltó az a képességed, hogy mennyire bele látsz mások gondolataiba már akkor is, ha csak mellettük ülsz. És tudod, miért? Mert nem akadsz fenn mások véleményén, és csupán a kíváncsiság vezérel. A kvarc segítségedre van abban, hogy megvédd magad az ártó gondolatoktól.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Ikrek! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Rák: A legigazibb empata

Mivel a Hold befolyása alatt állsz, természetes, hogy erős intuitív képességekkel bírsz. Bár nem mindig jössz rá magadtól, az ösztöneid mindig megsúgják a választ. Érzed a szívekben végbemenő változást, mert remekül érzékeled az emberek energiamezőit. A szavak hazudhatnak, az azonban energiák soha!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Rák, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: