Noha már sok szó esett a csillagjegyek különböző mágikus képességeiről, az intuícióról nagyon még nem beszéltünk. Hogy ezen változtassunk, az alábbi listában összegyűjtöttük, milyen intuíciós képességek lakoznak az egyes jegyekben.

Mi az intuíció?

Asztrális hatások 2019 októberében: itt a helyes döntések meghozatalának ideje

Dióhéjban az érzékszerveinken kívül álló dolgok adják a szó értelmét. Vannak, akik más nevekkel illetik, a lényeg viszont az, hogy a magyarázat, illetve logika nélküli tudást jelenti, amikor van valami, amivel sohasem kerültünk fizikai kontaktusba, mégis ismerjük.

Kos: Intuitív energiaérzékelő

Kiskorodtól kezdve természetes empata vagy, azonban ezt a képességet sokan a sebezhetőséggel keverik össze. Ezért van a kemény külső, amit kialakítottál, hogy a csalódásoktól megvédd magad. Veszély esetén ez azonban tényleg remek megoldást nyújt. Valami legbelül mindig érzékeli a feléd jövő energiákat, vagy azokét, akiket szeretsz. A tömjén számodra a sötétség elűzője. Erősíti az aurádat, és segít, hogy megvédd magad és a szeretteidet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika: Ösztönös energiafelderítő

Kiolthatatlan szomjúsággal vágysz a törődésre és az elégedettségre. Szeretsz örömet okozni és ugyanezt visszakapni, méghozzá teljesen ösztönösen. Ezért ha valaki megpróbál áttörni a saját védelmedre kialakított falon, mindig megérzed, és azonnal ellentámadást indítasz. Csak kevesekkel akarod megosztani gazdagságodat, szeretetedet és titkaidat. A smaragd mindig képes gondoskodni a Bika érzékeny lelkéről.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Született gondolatolvasó

Levegő jelűként és a Merkúr befolyása alatt az élet számodra végtelen ötletekből, szavakból és gondolatokból áll. Irigylésre méltó az a képességed, hogy mennyire bele látsz mások gondolataiba már akkor is, ha csak mellettük ülsz. És tudod, miért? Mert nem akadsz fenn mások véleményén, és csupán a kíváncsiság vezérel. A kvarc segítségedre van abban, hogy megvédd magad az ártó gondolatoktól.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-29 - Ma kissé nyomaszthatja szerelmi téren valami...

Rák: A legigazibb empata

Mivel a Hold befolyása alatt állsz, természetes, hogy erős intuitív képességekkel bírsz. Bár nem mindig jössz rá magadtól, az ösztöneid mindig megsúgják a választ. Érzed a szívekben végbemenő változást, mert remekül érzékeled az emberek energiamezőit. A szavak hazudhatnak, az azonban energiák soha!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: