Oroszlán

Ha az Oroszlánnal szeretnél szakítani, elég a hiúságára hatni, és csupán annyit mondani, „bocs, rájöttem, mégsem jössz be nekem”. A hibát természetesen benned fogja keresni, hiszen ő tökéletes és a legjobb társ, akit csak találhatsz magadnak, de minek foglalkoznál vele, ha egyszer elérted a célt, és kiadta az utadat. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Kedves Oroszlán, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Szűz

A Szűz maximalista, ugyanakkor a párkapcsolatában kifejezetten gondoskodó típus is. Nem olyan egyszerű vele szakítani, mert számtalan pozitív érv szól mellette. Még szerencse, hogy ő sem tökéletes, a szanaszét hagyott alsóneműktől, a rendetlenségtől azonnal felmegy benne a pumpa, ahogyan attól is gyorsan betelik a pohár, ha nem értékeled őt eléggé.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Kedves Szûz, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Áprilisi tarot-jóslat: fontos döntések várnak

Mérleg

A Mérleg mindennél jobban értékeli a becsületességet és a megbízhatóságot a párkapcsolatban. Kifejezetten kapcsolatpárti, őt sem lehet valójában csak úgy otthagyni. Ha mégis szakítanál vele, nem csinálj semmit, füllents, és hagyd cserben. Ezekkel a tulajdonságokkal kergetheted az őrületbe. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Mérleg. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Skorpió

A Skorpió a legtitokzatosabb csillagjegy, ragaszkodó, de a valódi érzelmeket mélyen elrejti. Nem egyszerű a bizalmába férkőzni. Gyanakvó típus, nem könnyen határozza el magát melletted. Amíg nem alakul ki benne a hozzád tartozás iránti vágy, addig elég annyit mondani, „szeretlek”, és már el is ijesztetted. Később már nehezebb dolgod lesz, ha szabadulni akarnál tőle.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Skorpió, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: