Rák

A Rák otthonülő típus, szívesen tölti a családdal vagy kettesben a hétvégéket. A mostani kiválóan alkalmas a művészi vénád bontogatására. Kezdj bele egy új DIY-projektbe vagy fess valami szépet. Ha inkább segítenél, önkéntes munkát is választhatsz, például segíthetsz levest osztani a szegényeknek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Rák, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Oroszlán

Az Oroszlán a társas kapcsolatokból merít erőt. Menj el a barátokkal a hétvégén, kapcsoljatok ki, lógjatok együtt. Buli vagy koncert a barátokkal tökéletes kikapcsolódás lesz. Vagy ha éppen visszafogottabb eseményre vágysz, egy színházi előadás is megteszi.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Kis ember, kis tettek, nagy ember, nagy tettek, ahogy azt mondani szokás, s, ha valaki eme utóbbi csoportba tartozik, vagy arra pályázik, bizony, sokat le kell tennie nap, mint nap az asztalra, s ez meglehetõsen kimerítõ. Ha teheti, az estét töltse ott, kedves Oroszlán, ahol a legjobban érzi magát e nehéz napot követõen!

Mire van szükséged a boldogsághoz? - A csillagok ezt is tudják!

Szűz

A Szűz nagyon szereti a szabadban tölteni az idejét. Ezen a hétvégén se mulaszd el a kirándulást. Séta, bringázás, jöhet bármi, amihez csak kedved van. Kivéve, hogy a négy fal között lógatod az orrodat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Bár mindig is élen jár, kedves Szûz, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Mérleg

Jógázz egy kicsit, kedves Mérleg, rád fér. Próbálj meg külső helyszínt választani, így a természet békéjét is megtapasztalhatod. Ha még ennél is többet szeretnél, a barátokkal töltött Spa-élmény tökéletes kikapcsolódást és felfrissülést hoz a következő hétre.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Skorpió

A Skorpió tudja, hogyan kell mulatni. Most se tégy mást, hívd a barátokat, és menjetek bulizni. Karaoke, házibuli, bármi jöhet. Ha ezen a hétvégén nem érzed magad parti-hangulatban, próbálj ki egy új, kreatív hobbit, például fess, rajzolj vagy barkácsolj valamit.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Skorpió, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: