Mindenkinek van legalább egy lelki társa. Valaki, akiről érzed, hogy ketten együtt tesztek ki egy egészet. Akivel szavak nélkül értitek egymás gondolatát, akivel egyszerűen csak jó együtt lenni. A horoszkóp segít, hogy már idén rátalálhass a lelki társadra.

A Kos

Kos jegyűként erős kisugárzással rendelkezel, aminek köszönhetően a párkapcsolatban is a tied a vezető szerep. Lelki társadat abban az esetben tudod magadhoz vonzani, ha felismered, a kapcsolatban nem minden rólad szól. Annyit adj, amennyit kapni szeretnél. Aztán finoman átveheted az irányítást a párkapcsolatban is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-17)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Kos, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp (január 12–13.) : A Kosoknak békés, csendes és harmonikus hétvégét ígérnek az égiek, az Oroszlánok számára az a legfontosabb, hogy legyenek nyitottak mindenre. A Szüzek pedig, ha jó hétvégét szeretnének, akkor...

A Bika

Bika jegyűként talán még nem is tudatosult benned, hogy már ismered a lelki társadat. Mindez azért lehetséges, mert nem szeretsz fejest ugrani a kapcsolatokba, előbb inkább a szoros barátság mellett döntesz. Annak érdekében, hogy lelki társadat magadhoz csalogasd, mélyítsd el a meglévő kapcsolataidat. Ahol a legerősebb a kötelék, onnan érkezik a szerelem.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-17)

Kedves Bika, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Ikrek jegyűként kielégíthetetlen vágyat érzel az ismerkedésre, s számos társra, barátra lelsz az újabb és újabb információszerzés útjain. Az új és különböző emberek nagyon erősen inspirálnak téged, légy nyitott feléjük, s valószínű, hogy a herceged/vagy hercegnőd előbb-utóbb felbukkan a színen. Légy nyitott, közel van már hozzád a valódi szerelem.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-17)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Ikrek. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Rák

Rák jegyűként csábítóan hat számodra, hogy ragaszkodj a napi rutinodhoz, s visszavonulj otthonod melegébe, ahol biztonságban érzed magad, de eljött az ideje, hogy kimássz a páncélodból. A lelki társad ugyanis a külvilágban vár rád; hogy egymásra is találhassatok, mutasd meg neki magadat!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-17)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Rák, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: