Mindenkinek van legalább egy lelki társa. Valaki, akiről érzed, hogy ketten együtt tesztek ki egy egészet. Akivel szavak nélkül értitek egymás gondolatát, akivel egyszerűen csak jó együtt lenni. A horoszkóp segít, hogy már idén rátalálhass a lelki társadra.

A Kos

Kos jegyűként erős kisugárzással rendelkezel, aminek köszönhetően a párkapcsolatban is a tied a vezető szerep. Lelki társadat abban az esetben tudod magadhoz vonzani, ha felismered, a kapcsolatban nem minden rólad szól. Annyit adj, amennyit kapni szeretnél. Aztán finoman átveheted az irányítást a párkapcsolatban is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitõl, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végzõdhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Január 11.

A Bika

Bika jegyűként talán még nem is tudatosult benned, hogy már ismered a lelki társadat. Mindez azért lehetséges, mert nem szeretsz fejest ugrani a kapcsolatokba, előbb inkább a szoros barátság mellett döntesz. Annak érdekében, hogy lelki társadat magadhoz csalogasd, mélyítsd el a meglévő kapcsolataidat. Ahol a legerősebb a kötelék, onnan érkezik a szerelem.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy elõrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos idõpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Ikrek jegyűként kielégíthetetlen vágyat érzel az ismerkedésre, s számos társra, barátra lelsz az újabb és újabb információszerzés útjain. Az új és különböző emberek nagyon erősen inspirálnak téged, légy nyitott feléjük, s valószínű, hogy a herceged/vagy hercegnőd előbb-utóbb felbukkan a színen. Légy nyitott, közel van már hozzád a valódi szerelem.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Rák

Rák jegyűként csábítóan hat számodra, hogy ragaszkodj a napi rutinodhoz, s visszavonulj otthonod melegébe, ahol biztonságban érzed magad, de eljött az ideje, hogy kimássz a páncélodból. A lelki társad ugyanis a külvilágban vár rád; hogy egymásra is találhassatok, mutasd meg neki magadat!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Meglehet, hogy nyugtalanul aludt az éjjel, ezért kissé fáradtan, kedvetlenül ébred. Igyekezzen mielõbb felfrissíteni magát, mert már korán, nagy meglepetések, esetleg kihívások érhetik, melyekkel csak akkor birkózhat meg eredményesen, ha száz százalékosan odateszi magát! Este majd jöhet a jól megérdemelt pihenés, csak tartson ki, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: