Oroszlán

Szereted a meleget, a nyarat, ezért annyira nem vagy oda az őszért. Minél hidegebb lesz odakint, annál jobban vágysz arra, hogy ismét meleg legyen és lehessen menni a strandra. Számodra a napsugarak jelentik a legnagyobb természeti kincset, ezért élvezd ki ezek feltöltő hatását.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Számodra az ősz azt jelenti, hogy rendet teszel a virágos kertedben, feldíszíted a lakásodat, megteremted az otthon melegét, hangulatát, hogy a rossz idő ellenére odabent kényelem, jókedv és szeretet uralkodjon. Imádsz finom őszi sülteket, süteményeket készíteni, ezzel a családod még inkább kedvelni fogja az őszt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Szûz, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp szeptember 23-tól: Ezen a héten meglepően sok randi és flört teszi kellemessé a napjaidat!

Mérleg

Ha közeledik az ősz, neked csak egy dolog jár a fejedben: elő kell készíteni a meleg, vastagabb öltözéket, a sálakat, sapkákat. Emellett ősszel romantikus, meghitt hangulat vesz körül, ezért gyakrabban indulsz a pároddal hosszú sétákra a sárga falevelek között.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Nem kedveled az őszt, mert szomorúvá, melankolikussá válsz, amitől gyengének, erőtlennek érzed magad. A változékony időjárás is eléggé megvisel, és már előre félsz az influenza szezontól, amikor minden héten a gyógyszertárban találod magad, hogy beszerezd az enyhülést hozó készítményeket.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: