Oroszlán

A hónap első felében feszült, és ideges leszel, de tarts ki, hiszen a hónap második felében rendeződni fognak a dolgaid. Ne kapkodj, és próbálj a viták helyett inkább kompromisszumra törekedni. Ha egyedülálló vagy, számíthatsz arra, hogy szeptember végefele találkozni fogsz az igazival.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Szenvedély van a levegõben, kedves Oroszlán. Telis-tele van olyan energiákkal, melyek csak egy kis kényeztetésre vágynak. Rengeteget dolgozik, így kedvese lehet, hogy már nem is számít ön felõl a gyengédségre, ezért bizony be kell vezetni a romantikát. Készítsen egy remek vacsorát, nyisson ki egy üveg bort és meglátják, hogy alakul az este.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Komoly döntéseket kell hoznod, ami az anyagiakat illeti, de a párkapcsolatodban is változások következhetnek. Fordíts több figyelmet a párodra, mert úgy érezheti, hogy elhanyagolod. Nem szeretsz egyedül lenni, inkább a társaságban érzed jól magad, add át magad a társas programoknak, kikapcsolódásnak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Van egy olyan veleszületett képessége, kedves Szûz, hogy, ha kap egy kis szikrát, egy kis lendületet, akkor félelmetes erõvel képes dolgozni. Ezen felül remekül tud mások gondolataiban olvasni, így már az elõtt fel tud készülni egy-egy küzdelemre, feladatra, hogy az megtörtént volna és ez általában elõnybe is helyezi önt. Ez kapcsolataiban is sokszor segíthet, például már akkor véget tud vetni a fájó érzéseknek, amikor azok még el sem kezdõdtek. Ezen tulajdonságainak ma nagy hasznát veheti.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Milyen jegyben született a férfi? Így hódíthatod meg horoszkópja szerint

Mérleg

Kellemetlen meglepetések várnak rád a hónap első felében, valaki keresztbe akar tenni neked. Családi problémáid is adódhatnak, de ne vedd túlságosan a lelkedre az ártó kritikákat. Ha egyedülálló vagy, a hónap második felében kellemes meglepetésre számíthatsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is annak volt a híve, kedves Mérleg, hogy egységben az erõ, s nincs ez másként a tanulással sem. Csoportban tanulni jobb, kényelmesebb és még kifizetõdõbb is, hiszen másoktól el lehet lesni praktikákat, vagy hibákat, amiket ön már biztosan nem követ majd el. A mai egy tanulással teli, szórakoztató, kalandos napnak ígérkezik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Kisebb problémák adódhatnak a párkapcsolatodban, az is lehet, hogy szakításra kerül sor. De a bekövetkező fordulat egy szerencsés eseményt is tartogat számodra. Csüggedésre nincs semmi okod, a felhők fölött mindig süt a nap. Ne hajszold túl magad, próbálj egy kicsit megnyugodni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Munkájában nehézségek támadhatnak, ami nem biztos, hogy probléma, annál inkább egy fejlesztés, vagy elõrelépés velejárói. Pár napig valószínûleg ezzel fog elmenni az ideje, és bár nagy teher, de megéri vele törõdni, mert feletteseinek nagy tervei vannak önnel. Kitartás, kedves Skorpió, egy kicsit keményebben kell most hajtani, de aztán megint jön a jól megérdemelt jutalom.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: