Nyilas

Az idén ez az utolsó hónap, ami ennyi pozitív változást tartogat számodra, használd ki. Akár egy új munkahelyre, vagy egy harmonikusabb kapcsolatra is számíthatsz. Rózsaszín ködben fogod látni az eseményeket, mérhetetlenül boldog leszel egész hónapban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egyenesen robbanhatnak kreatív energiái, már legalább is, ami a munkáját, feladatait illeti! Rendkívül innovatív és sajátos gondolatait, ha most szabadjára engedi, csakis sikert arathat, ehhez azonban egy pillanatra se kössön kompromisszumot ma senkivel, különben bukhat az egész. Csakis magára hallgasson, merjen nagyot álmodni és belefogni, s akkor már csak egyetlen kérdés marad majd önben a nap végére: tényleg ilyen egyszerû lenne? Tudja a választ: igen!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Izgalmas kalandokra, és pozitív fordulatokra kell számítanod. Problémáidat pillanatok alatt képes leszel megoldani, végre el tudod felejteni anyagi gondjaidat, és a párkapcsolatod is rendeződni fog. Nagyon sikeres időszak vár rád.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon, vagy ily, vagy oly módon, de mindenképpen kénytelen lehet elvállalni bizonyos dolgok irányítását, s természetesen vállalni a végeredményért a felelõsséget is, ám ezt valószínûleg örömmel teszi, hisz érzi, hogy mások számítanak önre, s tudja, hogy meg tudja csinálni! Csak így tovább, kedves Bak, tegyen is ki magáért, s hessegesse el még a legapróbb kételyeit is, mert most csakis egyetlen banánhéj van, amin elcsúszhat, az pedig a kishitûség és az önbizalomhiány. Felejtse el mindkettõt!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Milyen bűn tartozik hozzánk csillagjegyünk alapján?

VÍzöntő

A hónap első felében magánéleti gondjaid adódhatnak, bizonytalan leszel érzéseidben. Kételyeid merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy valóban a párod lenne az igazi számodra. A hónap második felére rendeződnek a problémáid, sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, és anyagi téren is stabilitásra számíthatsz.

Halak

Kellemes időszak vár rád. A hónap elején még számíthatsz némi felhőre az életedben, de utána aggodalomra semmi ok, hiszen pozitív energiák fognak elárasztani. Ha megtalálod az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között, nagyon kiegyensúlyozott időszak vár rád.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon váratlan kiadások érhetik a háztartását, ami némi költségvetési zsonglõrködésre késztetheti. Számoljon és számoljon azzal is, amivel elõre nem lehet számolni, különben egyre több lék támadhat a hajón, ugyanis e téren az elkövetkezendõ napok sajnos meglehetõsen viharosnak ígérkeznek. Szerencsére, ön remek szervezõ, s így átszervezõ is, így bátran számíthat, ha másra nem, hát magára, ebben a nehéz pénzügyi szituációban.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: