A hétvégén különös, álomszerű világba kerülhetsz, amelyben éppúgy megváltoznak az élet általad ismert szabályai, mint egy álomban. Most nem lehetsz biztos, hogy a párod és a környezeted, hogyan reagálnak arra, amit mondasz vagy teszel. Jó, ha tudod, ebben az álomszerű világban jó és rossz események is történhetnek veled, látszólag logikátlanul. Ha szerencsés akarsz lenni a szerelemben, ne az eszedre hallgass, mert a logika nem működik a hétvégén.

Kos

Mindent elkövetsz, hogy az érzéseidre hallgatva hozz meg egy döntést, de az érzéseid most könnyen megcsalhatnak. Könnyen lehet, a saját érzéseid helyett ezúttal valaki más érzéseire kellene figyelned. Lehet, most a szerelmed érzései, vágyai és tervei lesznek a fontosabbak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma sok jó ötlete támadhat, melyeket készséggel megoszt környezetével annak reményében, hogy egy párbeszéd alakul majd ki, s együtt messzebbre juthatnak. Ne vegye zokon, kedves Bak, ha minden igyekezete ellenére nem ezt tapasztalja, hiszen, nem mindenki képes olyan összetetten gondolkodni, mint ön. Jegyzetelje le körvonalakban, amire ma rá akart világítani, s próbálja holnap újra a dolgot!

Ennek a 3 csillagjegynek lesz a leghúzósabb a 2018-as év vége

Bika

Jó idők és rossz idők váltogatják egymást a szerelemben, de ez így természetes. A hétvégi feladatod, hogy megőrizd az optimizmusodat, és arra koncentrálj, ami működik a kapcsolatodban. Olyan sok minden van a szerelmi életedben, ami jó, ami nagyszerű, és amit szeretsz, most figyelj ezekre!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon, sokat adhat önnek a közösség, amelyben tevékenykedik, ugyanakkor ön is sokat dobhat a közös kalapba, s ez mindenképpen felvillanyozó lehet. Kooperálva másokkal, kössön ma annyi szövetséget, amennyit csak lehet, kedves Bika, melyek aranyat fognak érni a jövõben!

Ikrek

A legszívesebben elszaladnál a világból a szerelmed kezét fogva. De mi a helyzet, ha ő nem tartana veled? Mi a helyzet, ha a szerelmed bátortalanabb, mint amilyen te vagy? Érdemes most összeszedned minden bátorságodat és a szavaiddal biztatnod a szerelmedet, akinek sok-sok bátorításra van szüksége.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma minél több idõt tölt társaságban, annál jobban fogja magát érezni, míg, ha épp ellenkezõleg alakul a napja, kissé magányosnak és ráadásul, sokkal kevésbé kreatívnak érezheti magát. Ennek megfelelõen, töltsön minél több idõt barátai, szerettei körében, s meglátja, segítségükkel mennyire termékeny és vidám napot zárhat majd, kedves Ikrek!

Rák

Néha jól jönne egy szótár a párodhoz. Néha jól jönne, ha pontosan értenéd és tudnád, mit ért azok alatt a szavak alatt, amelyeket használ. Könnyen lehet, azért beszéltek el egymás mellett, mert mások voltak a gyermekkori élményeitek. Érdemes most tisztáznotok, milyen kapcsolati mintákat hoztok a gyerekkorotokból.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon sokat fejlõdhet, s egyben haladhat dolgaival, kedves Rák, ami jórészt annak köszönhetõ, hogy remekül szervezte meg a napját, s ennek megfelelõen, egy lineáris teljesítményt képes mutatni. Összeszedettsége környezetére nézve is ragadós lehet, így megeshet, hogy egyesek követhetik példáját és ez mindenképpen dicséretes!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: