A hétvégén különös, álomszerű világba kerülhetsz, amelyben éppúgy megváltoznak az élet általad ismert szabályai, mint egy álomban. Most nem lehetsz biztos, hogy a párod és a környezeted, hogyan reagálnak arra, amit mondasz vagy teszel. Jó, ha tudod, ebben az álomszerű világban jó és rossz események is történhetnek veled, látszólag logikátlanul. Ha szerencsés akarsz lenni a szerelemben, ne az eszedre hallgass, mert a logika nem működik a hétvégén.

Kos

Mindent elkövetsz, hogy az érzéseidre hallgatva hozz meg egy döntést, de az érzéseid most könnyen megcsalhatnak. Könnyen lehet, a saját érzéseid helyett ezúttal valaki más érzéseire kellene figyelned. Lehet, most a szerelmed érzései, vágyai és tervei lesznek a fontosabbak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma kissé nyugtalanul ébredhet valami miatt, talán aggodalmai nem hagyták pihenni, talán lelkiismeret-furdalással küszködik. Akárhogy is, próbálja meg hamar kiverni a fejébõl a negatív gondolatokat, s pozitívan állni a naphoz, akkor egész biztosan remekül alakulnak majd a dolgai! Derûlátás, fél siker!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bámulatos sikert, áldást jelez augusztus végére a horoszkóp

Bika

Jó idők és rossz idők váltogatják egymást a szerelemben, de ez így természetes. A hétvégi feladatod, hogy megőrizd az optimizmusodat, és arra koncentrálj, ami működik a kapcsolatodban. Olyan sok minden van a szerelmi életedben, ami jó, ami nagyszerű, és amit szeretsz, most figyelj ezekre!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A legszívesebben elszaladnál a világból a szerelmed kezét fogva. De mi a helyzet, ha ő nem tartana veled? Mi a helyzet, ha a szerelmed bátortalanabb, mint amilyen te vagy? Érdemes most összeszedned minden bátorságodat és a szavaiddal biztatnod a szerelmedet, akinek sok-sok bátorításra van szüksége.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Néha jól jönne egy szótár a párodhoz. Néha jól jönne, ha pontosan értenéd és tudnád, mit ért azok alatt a szavak alatt, amelyeket használ. Könnyen lehet, azért beszéltek el egymás mellett, mert mások voltak a gyermekkori élményeitek. Érdemes most tisztáznotok, milyen kapcsolati mintákat hoztok a gyerekkorotokból.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma bárhol is legyen, a legjobban otthon fogja jól érezni magát, várják bár teendõk, vagy egy kényelmes kanapé, esetleg finom vacsora, szinte mindegy! Díszítgesse, csinosítsa és élvezze kényelmét, hiszen mindenhol jó, de legjobb...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: