A horoszkóp egy olyan „óra”, ahol nem a mutatók mozognak, hanem maga a számlap. Az aszcendens az az állatövi jegy, amely a születés pillanatában a keleti horizonton felkel. A születés napján, 24 órán belül mind a 12 jegy egymás után megjelenik a keleti horizonton, átlagosan két óra időtartam telik el egy újabb állatövi jegy feltűnéséig. Az ellipszispálya miatt azonban nem szabályos a kétórás ciklus, különböző sebességgel emelkednek fel a jegyek. Nálunk, az északi félgömbön a Halak a leggyorsabb jegy, amely kb. 30 perc alatt, míg a Szűz a leglassúbb, kb. 3 órán keresztül kel fel. Így nálunk a Halak aszcendens elég ritka, míg a Szűz nagyon gyakori. A déli féltekén pedig ez pont fordítva van.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-19)

Az lesz a legjobb, kedves Halak, ha ma felvértezi magát, mert úgy tûnik, ma mindenkinek önnel lesz valami baja. Legyen óvatos és próbálja meg higgadtan kezelni az adódó konfliktusokat, nehogy még jobban elfajuljon a helyzet. A legjobb amit tehet, hogy csendben elviseli a szidalmakat és a háttérben megpróbálja kideríteni mi is történt valójában,mert könnyen lehet, hogy a támadások alapja egy hatalmas félreértés.

Az aszcendens leírja az adott ember alaphangulatát, az „én-érzését”, az élethez és többi emberhez való viszonyulását. Az aszcendens a személyiség képe is, amit a külvilág első benyomásként lát. Az aszcendensnek van a legerősebb hatása az ember kinézetére, továbbá arra, hogy hogyan beszél, minként mozog, milyen az alkata, milyenek a színei (szeme, haja, bőre) stb. A születés pillanatára felállított horoszkóp egy pillanatkép az égről és egy röntgenfelvétel az egyénről: átvilágítja, megmutatja a gyenge pontokat, a vérmérsékletet és gyakorlatilag az értékrendet. Most azt vizsgáljuk, hogy egy bizonyos jegyben született személyhez (ez az ún. napjegy) milyen aszcendensű társ illik.

Érzelmileg hullámzó hét előtt állunk: heti horoszkóp február 25-től

Lapozz tovább hogy megtudd a tiéd!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: