Oroszlán

Ezt az évet átalakulás, és fejlődés fogja jellemezni, aminek nagyon fogsz örülni, mert úgy érzed, hogy az utóbbi időben kissé elhanyagoltátok egymást a pároddal. Van valami, ami nagyon bánt téged, de nem szívesen beszélsz róla. Ez a feszült hangulat viszont egyáltalán nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Augusztus végén nagy változás következik a karrieredben, ami a szerelmi életedről kissé eltereli a figyelmed. Szeptember végén pozitív változásokra számíthatsz, újra átérezheted a felhőtlen boldogság állapotát.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Nagyon romantikus időszakra számíthatsz az év közepétől, végre egy kicsit jobban megtanulsz bízni az emberekben, és a párodnak is jobban megnyílsz. Ez pozitív irányba tereli a kapcsolatotokat, és egy harmonikus, kiegyensúlyozott időszak vár rátok. Élvezzétek ki ez a romantikus nyarat, mert ősztől újra beszippant a mókuskerék.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Minden horoszkóphoz más életút tartozik: Ez a karma vár rád csillagjegyed szerint

Mérleg

Jó ideje nem alakul szerencsésen a szerelmi életed, számos szakításon vagy már túl, és ez bizony nagyon megviselt. Az év második felében végre változás lesz az életedben. Lehet, hogy szakítani fognak veled, de nézd a pozitív oldalát, mert eljött az idő, és végre megtalálod önmagad. Novemberig minden rendeződni fog, és rájössz, hogy nem feltétlenül kell párkapcsolatban élni ahhoz, hogy boldog lehess.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Augusztus végétől egy igen erős szerelmi vibrálás vár rád, ha párkapcsolatban élsz, akkor igen boldog időszakot fogtok megélni, ha szingli vagy, akkor most találkozhatsz az igazival. Érzelmi hullámvölgyekkel is számolnod kell, de alapjában véve az év végéig minden lecsendesedik körülötted, és kiegyensúlyozott időszak vár rád.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: