Nyilas

Rólad egy dolgot biztosan kijelenthetünk: a szimpla, hétköznapi randik sosem tartoztak a kedvenceid közé, és ki nem állhatod az előre megjósolható dolgokat. Spontán vagy és fáradhatatlan, ugyanakkor nagyon barátságos.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai nap során, meglehetõs érzelmi viharok közepette, szinte ide-oda dobálhatja a szél, mialatt mindenkinél jobban élvezi azt a parttalan, ám mégis szabad csapongást! Annál is inkább, mivel ezúttal az érzelmi viharok alatt, korántsem viszontagságokat, inkább pozitív lökéshullámokat kell érteni, melyek a legkülönfélébb forrásokból érkezhetnek, s ezért rendkívül izgalmas szituációkat eredményezhetnek! Ki tudja, hogy végzõdik a mai nap?

Számodra a legjobb randi program az, amit a helyszínen találtok ki, és tele van izgalommal; például egy hirtelen jött kalandpark ötlete garantáltan emlékezetes marad!

Szerdai Horoszkóp - A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait...

Rák

Ez a csillagjegy egyszerre számít titokzatosnak és rendkívül érzelmesnek. Jellemző rád, hogy gyakran elmélkedsz a világ dolgairól, és szívesen töltöd álmodozással az idődet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

Ma fejében úgy zsonghatnak a gondolatok, akár egy méhkas, kedves Rák, s így szinte képtelen lesz majd az egész nap folyamán érdemben egy dologra koncentrálni. Talán azonban most nem is ez lenne a leghatékonyabb módja az eredményes haladásnak, hanem éppen az, hogy szárnyaló gondolatai bõségesen ellátják praktikusabbnál-praktikusabb, jobbnál-jobb ötletekkel és ez egyenesen fantasztikus. Ne nyomja el eme kivételes fantáziát, hanem használja, s messzire juthat!

Egy kellemes randi számodra azt jelenti, hogy a partnereddel kimentek a természetbe, esetleg kirándultok egyet az erdőben – a lényeg, hogy kimozduljatok a friss levegőre, és ne a négy fal között töltsétek a napot.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyében születtél? Akkor természetednél fogva jellemző rád a kettőség, és könnyen tudsz alkalmazkodni a környezetedhez. Szívesen kommunikálsz az emberekkel, és általában te vagy a partik lelke.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai nap egy remek alkalmat biztosít arra, hogy az önnel azonos gondolkodású, hasonló ambíciókkal és célokkal rendelkezõ emberekkel közösen, hatékonyan együttmûködve munkálkodjon jövõbéli tervein. Tegye félre bizalmatlanságát, s ossza meg velük gondolatait, kérje ki és hallgassa meg véleményüket, majd mérlegeljen és építkezzen a közös tapasztalatokra. Ha így cselekszik, sokat haladhat terveivel, s egy igazán eredményes és egyben harmonikusan élvezetes napot tudhat majd maga mögött.

Mivel lételemed a pörgés, nem feltétlenül ragaszkodsz a megszokott randi programokhoz: egy társasjátékozós, kártyázós este tökéletesen megfelel neked.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-16

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: