Oroszlán

Az Oroszlánok igazi vezetők! Imádják, ha ők irányítják a dolgokat, keményen megdolgoznak az elismerésekért, és rendkívül barátságosak. Épp ezért, számodra azok a legszórakoztatóbb programok, ahol megvillanthatod ezeket a tulajdonságaidat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

Ma könnyen ismét a zajló események kellõs közepén találhatja magát, ami által igencsak sok múlhat önön. Eme pozícióban remekül érzi magát, hisz nincs is jobb annál, amikor az ember tudja, hogy számít, s hogy fontos része a csapatnak! Az élvezetes tevékenykedés után aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés is, melyet most érdemes egy nyüzsgõ, központi helyre szerveznie, s mindenkit invitálnia rá, aki csak számít.

Például egy dupla randi, ahol két csapatban összemérhetitek a képességeiteket, mondjuk teniszben, vagy akár egy karaoke esten – a lényeg, hogy pörgős programról legyen szó.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-04-09

Szűz

A Szüzeknek nincs problémájuk a kemény munkával, és mindig hatalmas szorgalommal vetik bele magukat a feladataikba. Te is ebben a jegyben születtél? Akkor jellemző rád az analitikus gondolkodás, és kifejezetten intelligens vagy; ennek köszönhetően pedig a komolyabb kérdésekről is könnyen lehet veled beszélgetni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai napon, annak ellenére, hogy alapvetõen nem az ön kenyere, mégis érdemes a kezébe vennie az irányítást, s a kezdeményezést, ugyanis, környezete kissé inaktívnak ígérkezik e területen ma, aminek könnyen semmittevés lehet a vége, ha ön nem intézkedik. Egy mindennek jegyében telõ, s ez által fárasztó nap után azonban igencsak pihentetõ estére/éjszakára számíthat, amikor is a kényeztetésé lehet s fõszerep, ami most ráadásul egészen meglepõ irányokból és formában érkezhet!

Tökéletes randi program számodra, ha a partnereddel megnéztek egy elgondolkodtató filmet, majd utána megosztjátok egymással a véleményeteket egy ital mellett.

Vízöntő

A Vízöntőket sokan kissé különcnek tartják, pedig valójában imádnak beszélgetni, és meglehetősen modern gondolataik vannak. Imádsz táncra perdülni és bulizni, mert ettől érzed igazán energikusnak magad.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai napon mindenképpen igyekezzen kifejezni az ön számára fontos embereknek, kedves Vízöntõ, hogy mennyire is értékeli, szereti õket, még, ha ez elsõre kissé túlságosan is érzelgõsnek is tûnik önnek! S, hogy miért van erre szükség? Nos, mert az univerzum most nagyon erõs érzelmeket jelez az ön irányából, ráadásul nagyban segítségére van ezek megfelelõ kifejezésre juttatásában is, így érdemes élnie ezzel a kivételes és páratlan lehetõséggel.

Egy tökéletes randi neked azt jelenti, hogy kimozdultok egy koncertre, és hagyjátok, hogy eluralkodjon rajtatok a parti hangulat, hiszen mindened a szórakozás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: