Ha az év első fele döcögősen is indult anyagilag, júniustól kezdve úgy tűnik, hogy egyeseknél rendesen beindul az a szekér. Lesznek ám meglepetések!

IKREK

Az utóbbi időben egy kicsit sok volt a kiadásod, hiszen a saját vállalkozás, vagy éppen az önképzés és a karriered építése sokat kivett a pénztárcádból. Hála az égnek ez mind nem volt hiába, ugyanis az év második fele rengeteg meglepetést tartogat számodra. A csillagok állása szerint hamarosan megtérülni látszik a sok befektetett munka és pénz áll a házhoz. Vagy egy remek munkaajánlat formájában, vagy tandíj visszatérítés, esetleg ösztöndíj keretén belül, de az is meglehet, hogy a bizniszed hirtelen magas szárnyalásba kezd. A következő hetekben segíts rá egy kicsit és kérd az Univerzumot is. Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint, hogy naponta többször elismételed a következőket: "Gazdagság, siker!". Csupán ennyit kell tenned, ugyanis ezzel nem vered át az agyad, hogy még nem érted el a vágyaidat, így nem tiltakozik ellene, közben pedig a világegyetem neked dolgozik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Kedves Ikrek, ha úgy tervezte, hogy a közeljövõben elutazni készülne, akkor ne felejtsen el elõre tervezni és listát készíteni arról, hogy milyen teendõi is lehetnek az indulás elõtt, illetve miket kell még beszereznie. Készüljön fel mindenre, nehogy váratlan meglepetések érjék. Ellenkezõ esetben, ha az utolsó pillanatra hagy mindent, könnyen eluralkodhat önön a pánik és olyan dolgokat felejthet el, melyek a késõbbiekben nagyon fontosak is lehetnek majd. Maradjon tehát nyugodt, koncentrált és kövesse terveit, elvégzendõ tevékenységeit, pontról-pontra.

ROSZLÁN

Elképesztő, hogy mit ki nem álltál ebben az évben! Most aztán igazán megtépázott a sok váratlan - sokszor negatív - esemény, azonban egy pillanatra sem csüggedtél, ami becsülendő. Fortuna most feléd fordul, hiszen úgy tűnik, hogy végre egy elképesztő szerencsesorozat elé nézhetsz. Augusztustól olyan hirtelen és drasztikus változások lesznek az életedben, amit nehéz lesz feldolgozni, ám hidd el, hogy téged szolgálnak. Fogd fel úgy, hogy 2020 számodra a nagy változások éve, ami a jövőre tekintve óriási segítség. A következő évbe már egy teljesen más Oroszlánként fogsz belépni, aki megerősödött, talpraesettebb és legyőzhetetlen. A második félév végére pedig nem csak a személyiséged gyarapszik, hanem a vagyonod is, hiszen vagy örökség útján, vagy pedig egy szerencsés véletlennek köszönhetően pénz áll a házhoz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma egy lehetséges társadalmi eseményre kapott meghívását lemondhatja, s ezt a házigazda akár sértésnek is érezheti. Valószínûleg barátja mostanában nagyon túlterhelt munkájában és ezért hajlamos túlreagálni szinte bármilyen élethelyzetet. Pihenjen nyugodtan egy kicsit kedves Oroszlán, majd ezután ajánljon fel ismerõsének egy másik idõpontot a találkozásra. Ez minden, amit ebben a helyzetben tehet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: