Nyilas - havi horoszkóp

A hónap eleje extra mennyiségű munkát, elfoglaltságot, de kiemelkedő hibalehetőséget hoz számodra, emiatt fokozottan ébernek és megfontoltnak kell lenned. Különösen ügyelj arra, hogy mit írsz alá, milyen szerződést kötsz ebben az időszakban, fokozottan ügyelve az apró betűs részekre. Ezekben a napokban furcsa megkereséseket is kaphatsz telefonon egy azonnali ajánlattal, melyet azonban csak akkor fogadj el, ha teljesen biztos vagy abban, hogy nem lehetsz csalás áldozata.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Nyilas. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A hónap közepén provokáció, vagy intrika célpontja lehetsz, de az is előfordulhat, hogy valaki teszteli a stressz tűrő képességedet. Igyekezz higgadt maradni és hárítsd el a negatív energiákat. Ha megingathatatlan önbizalommal állsz ellen, hamar feladja az illető a kísérletezést veled.

Így leplezi le egyetlen csók a csillagjegyeket

A hónap végén egy izgalmas kalandban lehet részed, amely jó alkalmat ad egy kis kikapcsolódásra és mozgásra is, egyben közös élménylehetőség valakivel, aki közel áll hozzád. Fokozhatod a hatást, ha ebben az időszakban kiemelten törődsz önmagaddal, a külsőddel és igyekszel a legjobb formádat hozni.

Bak - havi horoszkóp

Számodra ez az időszak az év legproduktívabb időszaka lehet pénzügyileg, ehhez azonban némi szerencsére és kitartásra is szükséged lesz. Ne feledd, hogy néha az hozza az életbe a legnagyobb változást, amitől nem is várná az ember, úgyhogy légy körültekintő és ne hanyagolj el semmit túlságosan.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A hónap közepén egy lehetőség talál rád, hogy kipróbálj valami újat, valami váratlant. Ez vonatkozhat a magánéletre és a munkára egyaránt. Az ilyesmi mindig egy kis rizikóval is jár, de okos mérlegeléssel és némi előrelátással ezeket a kockázatokat minimalizálni tudod majd. Vedd figyelembe azt is, hogy az ilyesmi hatással van a közvetlen környezetedre is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A hónap végén több különálló dolog is arra késztet, hogy megállj egy pillanatra és elgondolkozz. Talán egy váratlan esemény, vagy rossz hír hatására, de megváltozhat a gondolkodásod és egyre többet foglalkozol önmagaddal. Soha ne feledd, hogy csak egy életed van és azt úgy kellene leélned, hogy közben ne csak a másoknak való megfelelésen legyen a hangsúly.

Melyik isten kapcsolódik a csillagjegyedhez?

Vízöntő - havi horoszkóp

A hónap elején fokozódik benned a késztetés, hogy önmagaddal foglalkozz és talán még egy gyökeres életmódváltás igénye is megfogalmazódik benned. Ne feledd, hogy az ilyesmi elsősorban fejben dől el. Ha viszont komolyan gondolkodsz ezen, akkor vágj bele minél előbb. Tudod, csak egy életed van és az nagyon nem mindegy, hogy milyen a minősége és meddig tart. Soha nincs későn elkezdeni élni!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Vízöntõ, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A hónap közepén korlátokba ütközhetsz, azonban ezek közül nem mindegyik jelent számodra leküzdhetetlen akadályt. Ebben az időszakban fokozott figyelmet és gyengédséget várhatsz el partneredtől és szeretteidtől, ami nagyban hozzájárul azon, hogy túljuss a buktatókon.

A hónap végén sikert sikerre halmozol és az ezzel kapcsolatos megnövekedett népszerűséged a csúcsra repíti az önbizalmadat. Most vagy lendületben, így üsd a vasat, amíg meleg és hozz ki ebből a remek helyzetből annyit, amennyit csak lehet. Ezekben a napokban megismerkedhetsz egy titokzatos és izgalmas idegennel is, akinek a kulturális háttere nagyon távol áll a tiédtől. 

Halak - havi horoszkóp

A hónap eleje békét és harmóniát hoz és új lehetőségeket arra, hogy tovább javítsd a pénzügyi helyzetedet. A remek kilátások miatt most megengedhetsz magadnak egy kis extra kényeztetést is, ami jelentheti néhány vágyott holmi beszerzését, de akár egy izgalmas utazást is valamilyen egzotikus helyre. Bármilyen lehetőséged is adódik, ezekben a napokban légy nyitott megismerni érdekes embereket, még ha azok életfelfogása, kultúrája nagyon távol áll a tiédtől.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Halak, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A hónap közepén egy váratlan helyzetben a megérzésed alapján kell majd döntened, mivel nem lesz idő a helyzet komolyabb elemzésére. Ha mindez számodra kockázattal jár, akkor igyekezz minimalizálni az esetleges veszteséget, ha pedig bizonytalanságot érzel, inkább állj el az egésztől.

A hónap vége kellemes meglepetést és érdekes élményeket hoz számodra, melynek a pozitív hatását még az sem tudja elrontani, hogy lesz olyan, aki rosszindulattal áll hozzá a dolgaidhoz. Nem szabad hagynod, hogy bárki is aláássa az önbizalmadat és egy pillanatra sem feledd el, hogy az ilyen ember leginkább a saját maga gyengeségeit vetíti ki rád.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: