Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre októberben a havi horoszkóp szerint.

Véget ért a szeptember, itt az ideje egy kis előretekintésnek, jöjjön az októberi havi horoszkóp! Keresse ki alább a születési dátuma szerinti csillagjegyét, ha kíváncsi arra, mire számíthat a most kezdődő hónap során!

Íme a lista: ezek a legrosszindulatúbb csillagjegyek, akiket jobb minél hamarabb elkerülni

Kos (03.21.–04.19.)

A hónap egyik meghatározó tapasztalata lesz az, hogy egy közösség, aminek ön mindig is tagja volt, bővülni kezd. Mások is csatlakoznak, és ez szép lassan egyre több dolgot megváltoztat, önnek is keresnie kell a helyét az új felállásban.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-11-26)

A mai napon kiváló fizikai állapotban érezheti magát, ami természetesen energikusságában és jó közérzetében nyilvánulhat meg. Rendkívül alkalmas ez az idõszak arra, hogy bõvítse látókörét, s ezzel elõrébb lendítse a beirányzott szakmai sikereit. Barátaival, szomszédjaival is ma egy meglepõ beszélgetést folytathat, mely során számos új, izgalmas információhoz juthat, amik késõbb még elõnyt is jelenthetnek az ön számára.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy új barátra tesz szert, illetve bizalmasabbá válik a viszonya egy ismerősével, de a horoszkóp arra figyelmeztet, hogy egyelőre nem lehet biztos ennek az illetőnek a szándékait illetően, miközben pár fontos dologban nagyon is hasonlítanak egymásra. Az élet hamarosan próbára is teszi majd a kapcsolatukat, ekkor úgyis minden ki fog derülni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-11-26)

Elõfordulhat, hogy az élete egy olyan ponthoz ért, ahol egy fontost döntést kell hoznia párkapcsolat terén. Próbáljon meg az ösztöneire, a belsõ hangjára hallgatni és döntsön tiszta fejjel. Ön egy nagyon érzõ, odaadó, szeretõ partner és sokszor nem veszi figyelembe a saját érzéseit, inkább a párjáét helyezi elõtérbe. Ez hosszútávon viszont nem mûködhet, hisz kapcsolatukban ön is épp oly fontos szerepet tölt be, mint kedvese. Ha úgy érzi, van mit megbeszélniük, akkor tegyék azt. Minden fontos dologért érdemes küzdeni, de néha tudni kell elengedni is.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A hónap vége felé, ahogy közeledik a halottak napja, egyre többször szembesül majd igen mély, filozófiai-egzisztenciális kérdésekkel. Ne ijedjen meg, most van ezeknek a kérdéseknek az ideje, és most áll be az a konstelláció, ami lehetővé teszi önnek, hogy ezekre a legnehezebb kérdésekre válaszokat találjon önmagában.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-11-26)

Kora reggel meglehetõsen fáradtan ébred, kedves Ikrek és ez könnyedén kihathat az egész napjára is. Ha teheti, feküdjön vissza, de ha várja a munka, vagy egyéb kötelezettség, akkor nincs mit tenni, nézzen szembe velük. Meglátja az elsõ feladatok, teendõk elvégzése után, máris fittebbnek érzi majd magát. Sok energiáját fogja elnyelni ez a mai nap, de az estét már nyugodt, családi környezetben töltheti, és késõbb várja majd a puha ágy, ahol új erõre kaphat.

Rák (06.22.–07.22.)

Szembekerül valakivel, akivel korábban teljesen harmonikus volt a viszonya. Se a konfliktus kialakulása, se annak a megoldása nem megy egyik percről a másikra, de ha észben tudják tartani, hogy miért is kerültek önök egymás mellé és mi tartotta önöket össze annak idején olyan sokáig, meglesz a megoldás, és a kapcsolatuk szintet lépve, megerősödve folytatódik majd.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-11-26)

Az utóbbi napokat, könnyen lehet, hogy túlságosan is csak munkával töltötte, hogy bebizonyítsa tudását, rátermettségét és hozzáértését. Talán úgy érzi, hogy emiatt kissé elhanyagolhatta szeretteit, barátait, kik szívesen töltöttek volna önnel több idõt. A mai nap beköszöntével erre egy remek alakom nyílik. Mesélje el nekik, hogy milyen ütemben halad a munkával és hogy sikert sikerre halmoz. Meglátja, megértõek lesznek önnel az elmulasztott napok miatt, de ha már végre idõt szakítottak egymásra, keressenek más, üdébb témát is, ne csak a robotolásról társalogjanak.

Ez telitalálat! 5 csillagjegy, akik szerelmi élete kész káosz, de……

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: