Még nem késő elolvasni!

Lássuk, hogy kinek mit jósolnak a csillagok.

Neked KI a lelki társad a csillagjegyed alapján? A kozmikus összefüggések elárulják!

Kos

A flört egész intenzív lesz közted és egy barátod között. Készen állsz arra, hogy egy újabb szintre lépjetek? Mielőtt átlépnél egy határvonalat, gondolj bele, hogy ez milyen hatással lesz a társasági életedre. Ha nem érzed magad biztosnak vele kapcsolatban, akkor lehet, hogy nem ez a te utad. Döntsd el, hogy ez szerelem vagy csak egy fellángolás és puszta szórakozás.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma legyen nagyon óvatos a viccelõdéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerû félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elõvigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielõtt az elharapózna!

Bika

Bár a pihenésre szeretted volna fektetni a hangsúlyt, az elkövetkezendő időben olyan beszélgetésekben is részt vehetsz, amely a rendelkezésedre álló lehetőségeket fogja érinteni. Ugyanakkor sok fals információba fogsz belefutni, így fontos lesz, hogy erős figyelemmel kísérd a beszélő mondandóját.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon, sokat adhat önnek a közösség, amelyben tevékenykedik, ugyanakkor ön is sokat dobhat a közös kalapba, s ez mindenképpen felvillanyozó lehet. Kooperálva másokkal, kössön ma annyi szövetséget, amennyit csak lehet, kedves Bika, melyek aranyat fognak érni a jövõben!

Ikrek

A flörtölés és ismerkedés nem bűn, csupán kapcsolatépítés és szolid interakció létesítése. Attól függetlenül, hogy valaki irányába elkötelezted magad és szíveddel, lelkeddel mellette állsz, még nem kell, hogy önostorozásba kezdj, mert valakivel jól érezted magad egy beszélgetés közben. Nem hűtlenségre sarkallnak a csillagok, csupán azt tartsd észben, hogy emberekkel kontaktálni egy párkapcsolatban élő embernek is szabad.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma minél több idõt tölt társaságban, annál jobban fogja magát érezni, míg, ha épp ellenkezõleg alakul a napja, kissé magányosnak és ráadásul, sokkal kevésbé kreatívnak érezheti magát. Ennek megfelelõen, töltsön minél több idõt barátai, szerettei körében, s meglátja, segítségükkel mennyire termékeny és vidám napot zárhat majd, kedves Ikrek!

Rák

Egy kicsit felfordul a lelki állapotod és nem fogsz olyan egyszerűen megélni dolgokat, amelyeket alapvetően jól viselsz. Ez elég egyértelművé válik a környezeted számára és meg fogja osztani a társaságot. Nem mindenki lesz veled türelmes az érzelmi viharod tekintetében, de vannak, akik támogatnak majd. Próbálj meg az esetek legnagyobb részében higgadt maradni, hogy ne találjanak fogást rajtad.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon sokat fejlõdhet, s egyben haladhat dolgaival, kedves Rák, ami jórészt annak köszönhetõ, hogy remekül szervezte meg a napját, s ennek megfelelõen, egy lineáris teljesítményt képes mutatni. Összeszedettsége környezetére nézve is ragadós lehet, így megeshet, hogy egyesek követhetik példáját és ez mindenképpen dicséretes!

Szerdai Horoszkóp - Ez a napja minden szempontból pozitív lesz...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: