Vízöntő

Hétfő
2020-06-22

Az esetek nagy részében mindig tudja, hogyan oldjon meg bármilyen bonyolult élethelyzetet, azonban most valami miatt csődöt mond a problémamegoldó képessége. A csillagok állása nem kedvező az ön számára, ezért próbálja most az energiát olyasvalamire fordítani, amiben biztos, hogy nem követhet el hibát.
Próbáljon meg pozitív maradni és derítse jobb kedvre a barátait, ha rossz lenne a hangulatuk.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-11)

Bármi is történjék, kedves Vízöntõ, az biztos, hogy ma nem lesz jobb beszélgetõ partner önnél, s ezt mások is megérezhetik. Öntse bátran és nyíltan szavakba akár kínos, vagy mélyre szántó gondolatait is, s közölje a világ felé, mert ha így tesz, s nem tart magában semmit, egy váratlan és nagy fordulatot érhet el az életében!

Halak

Hétfő
2020-06-22

Ne tegye tönkre a személyes kapcsolatait a túlérzékenységével ezekben a napokban. Másnap már mindent egy teljesen új megvilágításban fog látni. Ne tegyen olyat, amit később majd biztosan meg fog bánni. Ezúttal inkább tartsa meg magának a véleményét, maradjon csendben, mivel a helyzet így is rendeződni fog.
Ne maradjon egyedül a gondolataival. Beszélje meg a párkapcsolatát a legjobb barátaival. Biztos, hogy megértésre talál majd a körükben, és remélhetőleg hasznos tanácsokkal is ellátják.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-11)

Megeshet, kedves Halak, hogy ma kedvet kap valami egészen új dolog kipróbálásához, amit azelõtt még sosem csinált, s bizony, ez garantáltan záloga lehet a jókedvnek és a derûnek. Gyõzze le minden fenntartását és félelmét, s ugorjon fejest az életbe! Szép dolog az óvatosság, de csak egy egészséges határig, ugyanis néha muszáj, hogy az ember egy kicsit feszegesse a határait, hisz ettõl oly eleven és izgalmas az élet!

Pénteki Horoszkóp - Ne tegye tönkre a személyes kapcsolatait a túlérzékenységével ezekben a napokban.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: