Vízöntő

Hétfő
2020-02-10

Az esetek nagy részében mindig tudja, hogyan oldjon meg bármilyen bonyolult élethelyzetet, azonban most valami miatt csődöt mond a problémamegoldó képessége. A csillagok állása nem kedvező az ön számára, ezért próbálja most az energiát olyasvalamire fordítani, amiben biztos, hogy nem követhet el hibát.
Próbáljon meg pozitív maradni és derítse jobb kedvre a barátait, ha rossz lenne a hangulatuk.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-09)

Egy igazán kikapcsoló nap vár önre, kedves Vízöntõ. Ma azt tesz, amit csak akar. Végre megnézheti kedvenc sorozatát, vagy leülhet egy jó könyvvel, esetleg áthívhatja barátait egy kellemes beszélgetésre. Meg is érdemli a lazítást, hiszen mostanában tényleg kitett magáért minden téren.

Halak

Hétfő
2020-02-10

Ne tegye tönkre a személyes kapcsolatait a túlérzékenységével ezekben a napokban. Másnap már mindent egy teljesen új megvilágításban fog látni. Ne tegyen olyat, amit később majd biztosan meg fog bánni. Ezúttal inkább tartsa meg magának a véleményét, maradjon csendben, mivel a helyzet így is rendeződni fog.
Ne maradjon egyedül a gondolataival. Beszélje meg a párkapcsolatát a legjobb barátaival. Biztos, hogy megértésre talál majd a körükben, és remélhetőleg hasznos tanácsokkal is ellátják.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-09)

Egy kicsit szeszélyesebb családtagjával adódhatnak ma gondjai, kedves Halak. Úgy érezheti, valami nincs rendben körülötte, esetleg nem mond el egy fontos dolgot, valamit ami bánthatja õt. Próbáljon meg óvatosan közeledni felé és a lehetõ legtapintatosabban beszélni, arról, hogy mi nyomasztja. Valószínûleg semmi komoly probléma nincs, csak néhány apróbb hiba miatt kesereg.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: