Oroszlán

Őrangyalod szívesen segítene neked, hogy sokkal energikusabb lehess. Valójában már hetek óta azt sugdossa a füledbe, hogyan lehetnél lelkesebb, energikusabb, sportosabb és lendületesebb. Érdemes lesz a héten végre engedni a késztetéseknek és változtatni az életmódodon.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Ma hirtelen a semmibõl felbukkanhat valaki, aki nagyon érdekes információkkal láthatja el önt, kedves Oroszlán, melyekkel lépéselõnyhöz juthat egy konkurensével szemben. Használja jól a megszerzett tudást, s fundálja ki, hogyan hathatna általa a leghatékonyabban az eseményekre!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Uriel arkangyal segít neked felismerni a benned rejlő mély belső bölcsességet, és segít abban is, hogy időben meghalld a bölcsességed hangját. Úgy tűnik, mostanában túl sokat kapkodsz, mintha folyton sietnél valahova. Érdemes lenne lassítani, és Uriel arkangyal mellett a saját bölcsességedre figyelni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Ma nagyon lekötheti figyelmét valami, aminek, szinte alig bírja ki, hogy rögvest ne nézzen utána, mihelyt tudomást szerzett róla. Ha mindjárt nem is indulhat el a felfedezés izgalmas útján, kedves Szûz, legyen türelemmel, s ne feszéjezze magát, lesz még ideje bõven kutatni!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A legoptimistább csillagjegyek: te is rajta vagy a listán?

Mérleg

Zadkiel arkangyal segít neked azokban a kalandokban, amelyekbe most keveredsz bele. Talán már el is felejtetted, milyen gyermeki kalandévágy él még a lelkedben, és talán már nem is emlékszel igazán a felfedezések izgalmára. Zadkiel arkangyal segít emlékezni, hogy milyen kíváncsiság él a gyermeki énedben.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Bár mindig is jó érzéke volt az anyagiakhoz, ma különösen kiválóan mûködhetnek e téren az ösztönei, kedves Mérleg, úgyhogy érdemes ma kifejezetten keresnie a lehetõséget, s megragadnia minden alkalmat, ami új utakat nyithat meg a pénzkeresés útján!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Zsofiel arkangyal segít türelmesebbé válnod. Persze nem az a cél, hogy te légy a legtürelmesebb ember a világon, és nem is az a cél, hogy lábat lógatva várd az események alakulását. Zsofiel arkangyal abban segít, hogy nyugodtan várakozz, amikor megéri várni, és magabiztosan cselekedj, amikor annak jön el az ideje.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Tartsa nyitva ma alaposan a szemét, s füleljen figyelmesen, kedves Skorpió, mert a lehetõség néha igen halkan kopogtat! A részletekben rejlik a dolgok lényege, így, ha ma ezekre koncentrál, bármibe is kezd, az sikerre van ítélve!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: