Nyilas

Sandalfon arkangyal segít neked, hogy sokkal több önszeretettel fordulhass önmagad felé. Úgy tűnik, mindenkivel szemben engedékeny vagy, magaddal ugyanakkor túlzottan is szigorú. Talán még bünteted is magad. Sandalfon arkangyal segít, hogy megérkezhess az önszeretet gyógyító állapotába.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma tele lesz bizalommal és lelkesedéssel, kedves Nyilas. Ma úgy ébred, hogy mosolyogni van kedve mindenkire, s ez bizony ragadós. Kisugárzása jó hatással van mindenkire, akivel találkozik. Élvezze bátran az életet, s ha lehet, akár minden nap. Este romantikus meglepetés várhatja.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Azrael arkangyal segít feldolgoznod az elválás fájdalmát. El kellet búcsúznod egy embertől, egy állattól, egy helyzettől vagy egy célodtól. Bármi is legyen ez az elválást, érdemes meggyászolnod. Érdemes megkérned Azrael arkangyalt, segítsen begyógyítani a fájdalmat, ami benned maradt az elbúcsúzással kapcsolatban.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Intuíciója valami rosszat sugallhat, ami rányomja pecsétjét egész napjára és szorongó érzéssel tölti el. Valószínûleg egy múltbéli esemény gondolata zaklatta fel és attól szabadulna, de nem tud. Próbáljon meg egy kedves barátjával beszélni errõl az érzésrõl, ami idõrõl-idõre elborítja, hátha egy jó tanáccsal, vagy életszemlélettel segíthet önnek, hogy többet ne jelentsen gondot ez a képzet.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-23 - Szerelmi élete ma kifejezetten mozgalmas lehet....

Vízöntő

Gábriel arkangyal segít neked az írnivalód megfogalmazásában. Mindegy, kérvényt, beadványt, kérést vagy levelet kell megírnod a héten, kérd Gábriel arkangyal segítségét. Ha így teszel, biztos lehetsz benne, hogy a legrövidebb időn belül, a legegyszerűbben és a legeredményesebben írod meg azt a szöveget, amit kell.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Egy új kapcsolat van kialakulóban kedves Vízöntõ. Tartsa nyitva ma a szemét, mert bizony valaki, egy kollégája, vagy egy rég nem látott ismerõse bizony félreérthetetlen jeleket küld ön felé, amikkel fel szeretné hívni magára figyelmét. Talán éppen ez az a kis változás, ami egy kicsit ki tudná zökkenteni a mindennapok egyhangúságából.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Haniel arkangyal segít megérteni az életed ciklusait és segít megérteni, miért ismétlődnek vele egymás után ugyanazok az események. Ha megérted a ciklikusságot, könnyebben a kezedbe veheted az irányítást. Kérd meg Haniel arkangyalt, segítsen átalakítani, testre szabni és persze megérteni a ciklusaidat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Nõnek a feje felett a felhõk, kedves Halak. No, ez nem feltétlenül jelent bajt, inkább csak azt, hogy bizony sok munkája van. Szívesebben lenne máshol, de most sajnos ezt nem teheti meg. Próbáljon mini szüneteket tartani és inkább haladni a dolgainak olyan részével, ami könnyebb, nem igényel nagy odafigyelést. Meglátja, hipp-hopp elrepül majd ez a nap is.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: