Nyilas

Sandalfon arkangyal segít neked, hogy sokkal több önszeretettel fordulhass önmagad felé. Úgy tűnik, mindenkivel szemben engedékeny vagy, magaddal ugyanakkor túlzottan is szigorú. Talán még bünteted is magad. Sandalfon arkangyal segít, hogy megérkezhess az önszeretet gyógyító állapotába.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egyenesen robbanhatnak kreatív energiái, már legalább is, ami a munkáját, feladatait illeti! Rendkívül innovatív és sajátos gondolatait, ha most szabadjára engedi, csakis sikert arathat, ehhez azonban egy pillanatra se kössön kompromisszumot ma senkivel, különben bukhat az egész. Csakis magára hallgasson, merjen nagyot álmodni és belefogni, s akkor már csak egyetlen kérdés marad majd önben a nap végére: tényleg ilyen egyszerû lenne? Tudja a választ: igen!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Azrael arkangyal segít feldolgoznod az elválás fájdalmát. El kellet búcsúznod egy embertől, egy állattól, egy helyzettől vagy egy célodtól. Bármi is legyen ez az elválást, érdemes meggyászolnod. Érdemes megkérned Azrael arkangyalt, segítsen begyógyítani a fájdalmat, ami benned maradt az elbúcsúzással kapcsolatban.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon, vagy ily, vagy oly módon, de mindenképpen kénytelen lehet elvállalni bizonyos dolgok irányítását, s természetesen vállalni a végeredményért a felelõsséget is, ám ezt valószínûleg örömmel teszi, hisz érzi, hogy mások számítanak önre, s tudja, hogy meg tudja csinálni! Csak így tovább, kedves Bak, tegyen is ki magáért, s hessegesse el még a legapróbb kételyeit is, mert most csakis egyetlen banánhéj van, amin elcsúszhat, az pedig a kishitûség és az önbizalomhiány. Felejtse el mindkettõt!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a csillagjegyek legnagyobb félelme a párkapcsolatban

Vízöntő

Gábriel arkangyal segít neked az írnivalód megfogalmazásában. Mindegy, kérvényt, beadványt, kérést vagy levelet kell megírnod a héten, kérd Gábriel arkangyal segítségét. Ha így teszel, biztos lehetsz benne, hogy a legrövidebb időn belül, a legegyszerűbben és a legeredményesebben írod meg azt a szöveget, amit kell.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap csupa kapkodás és káosz lehet, melyet valahogy muszáj uralnia, különben teljesen kicsúszhat a talaj a lába alól. Ráadásul az a legbosszantóbb az egészben, hogy mindezen kaotikus állapotok még csak nem is ön miatt alakulnak ki, hanem fõként környezte nemtörõdömsége és hozzá nem értése lehet a fõ kiváltó ok. Akárhogy is alakuljon a nap, este mindenképpen gondoskodjon a nyugodalmas pihenésérõl, különben teljesen széteshetnek mindennapjai. Ebben a káoszban legalább ön maradjon ép és egész!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Haniel arkangyal segít megérteni az életed ciklusait és segít megérteni, miért ismétlődnek vele egymás után ugyanazok az események. Ha megérted a ciklikusságot, könnyebben a kezedbe veheted az irányítást. Kérd meg Haniel arkangyalt, segítsen átalakítani, testre szabni és persze megérteni a ciklusaidat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon váratlan kiadások érhetik a háztartását, ami némi költségvetési zsonglõrködésre késztetheti. Számoljon és számoljon azzal is, amivel elõre nem lehet számolni, különben egyre több lék támadhat a hajón, ugyanis e téren az elkövetkezendõ napok sajnos meglehetõsen viharosnak ígérkeznek. Szerencsére, ön remek szervezõ, s így átszervezõ is, így bátran számíthat, ha másra nem, hát magára, ebben a nehéz pénzügyi szituációban.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: