Nagyon fontos igazságokra derül fény a héten. Bármilyen kérdésben is lennél most bizonytalan, bármiben is kételkednél, az angyalok a probléma gyökerére világítanak, és felfedik előtted a valóságot. A horoszkóp szerint csupán kérned kell, mutassanak rá az igazságra...

Kos

Metatron arkangyal erőt ad, hogy megoldj egy olyan feladatot, amelyhez eddig gyengének vagy tapasztalatlannak érezted magadat. Metatron arkangyal társaságában mindig a nyugodt erőt, a békés energiát tapasztalod meg, amely segít neked és persze bárki másnak is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Kos, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-09 - Ma kissé bizonytalan lehet, aminek folytán, míg az egyik pillanatban úgy érzi...

Bika

Haniel arkangyal a megérzéseiden keresztül kommunikál veled, és megmutatja, a jelen helyzetben mit érdemes tenned. A megérzések angyalának üzenetei mindig jól hallható belső hangként, jól látható belső képekként, és jól érezhető hatodik érzékként jelentkeznek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ez egy kiváló nap lehet arra, hogy kiötölje, hogyan takarékoskodhat egy-két apró változás beépítésével jelenlegi projektjében. Mivel azonban a csillagok ma felerõsítik éles látását is, érdemes az olyan területekre is koncentrálnia, ahol épp fejlesztéseket végez. Sõt! Ha úgy érzi, valamelyik szerette kissé szokatlan dolgokat mûvel mostanában, ma egy kis utánajárással könnyen felderítheti azt is, azaz, hogy valójában mi áll a dolog hátterében!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Jeremiel arkangyal összegyűjti az összes pro és kontra érvet egy döntési helyzetben. Jeremiel arkangyal útmutatásával mindig pontosan átláthatod, mi lenne a legjobb döntés, és azt is tudni fogod majd, melyek azok a tényezők, amelyeket érdemes elkerülnöd.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Raguel arkangyal igazságos megoldásokat hoz minden olyan helyzetben, amelyben kéred a segítségét. Ő az igazság angyala, aki mindig pontosan tudja, hogy az isteni igazságszolgáltatás hogyan jelenik meg az életedben. Raguel arkangyal mindig az igazságot segíti győzelemre.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Meglehet, hogy néha azt veszi észre magán, hogy mások boldogulásával, jólétével és segítésével többet törõdik, mint a sajátjával, kedves Rák. Bár mindez igen nemes lelket takar, ám vegye fontolóra, hogy ma rendhagyó módon, kicsit önzõvé válik és kifejezetten a maga kényeztetést, érdekeit, vagy éppen akaratát törekszik véghezvinni. Kell, ez a kis odafigyelés dolgaira, nehogy felhalmozódjon végül minden.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: