Ezen a héten több fontos döntést is meg kell hoznod. Talán fogalmad sincs, miben és hogyan lépj előre. Kérd az angyalok segítségét, és megkapod a lehető legjobb választ is. A horoszkópból megtudhatod, melyik angyal támogat ezen a héten.

Kos

Raguel arkangyal igazságot tesz közted és azok között, akik szeretnének tisztességtelen helyzetbe hozni téged. Amikor kéred, hogy Raguel arkangyal segítsen neked, mindig az isteni szeretet igazságát hívod meg az életedbe. Tedd minél többször. Érdemes.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt...

Bika

Őrangyalod fogja a kezed, és elvezet téged azokhoz az emberekhez, akikkel mindenképp találkoznod kell. Őrangyalod most sok új ismerőst vezet az utadba, hogy egyre több szeretetteli ember vegyen körül, és egyre több szeretetben legyen részed a hétköznapokban.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Mihály arkangyal erővel és kitartással tölt fel téged. Olyan tulajdonságokkal, amelyekre nagy szükséged lesz a héten. Mihály arkangyal segít abban is, hogy ne add fel, amit könnyedén feladnál az első adandó alkalommal. Ha pedig kitartó vagy, biztos lehetsz a sikerben is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Haniel arkangyal meggyógyítja benned a tévedést, hogy csak mások lenyomásával juthatunk magasabbra. Mindegy, hogy a héten te nyomnál le másokat, vagy téged szeretnének lenyomni, Haniel arkangyal segít szeretettel meggyógyítani ezt a helyzetet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: