Ezen a héten nagyon információkat továbbítanak az angyalok. Vajon meghallod, amit a füledbe súgnak: Felismered az égi jeleket? A horoszkóp segít megérteni az angyali üzeneteket.

Kos

Sandalfon arkangyal békét hoz az életedbe, és nyugalommal tölti fel az egész hetedet, ha kéred. Ő az az angyal, aki a legnagyobb nyomásban, a legzaklatottabb helyzetekben és a legnagyobb feszültségben is képes békéssé és nyugodttá tenni téged.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Vasárnapi Horoszkóp - Némi idő elteltével észre fogja venni az élet szép oldalát is.

Bika

Azrael arkangyal húsvéti ajándéka a múlt meggyógyítása számodra. Azrael arkangyal a múlt fájdalmas emlékeit szeretettel gyógyítja, és gondoskodik, hogy a múlt sebei begyógyuljanak. Bátran kérd az angyaloktól, hogy gyógyítsák meg a múltadat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Ikrek

Raziel arkangyal a titkok tudója, így tőle érdemes megkérdezned mindazt amit tudni szeretnél. Tőle érdemes megkérdezned azokat az információkat, amelyeket senki más nem árul el neked. Ezen a héten a tudás angyala különleges információkat oszt meg veled.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Rák

Rafael arkangyal gyógyító fénnyel vesz körül téged is és az egész családodat is. A gyógyító angyalt érdemes megkérned, hogy védjen meg benneteket a tavaszi megfázásoktól épp úgy, mint a különböző allergiáktól és egyéb betegségektől.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: