Ezen a héten a kezedbe adják a kulcsot az angyalok. Milyen ajtót nyit vajon ez a kulcs, ez az égi segítség? Az angyalhoroszkópból megtudhatod a választ.

Kos

Uriel arkangyalnál jobb társat nem is kívánhatnál a hétre. Ő a fény angyala, aki egész héten a megértés fényével világítja be az elmédet. Uriel arkangyal olyasmire is rávilágít, amit nélküle nem értenél meg, így a héten végre nem kell a homályban tapogatóznod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-06 - A mai nap kissé hiányozhat majd a nyugalom, a biztonság...

Bika

Őrangyalod játékossá teszi a hetedet, így megkönnyíti a számodra mindazt, amit most tenni szeretnél. Ne felejtsd el, néha a játékos, könnyed hozzáállás a legjobb megoldás, amit választhatsz. Őrangyalod ezen a héten kifejezetten könnyed megoldásokat javasol minden helyzetben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Metatron arkangyal, az angyalbirodalom energiagyógyítója, aki minden helyzetben pontosan tudja, melyik rezgésre, melyik gyógyító energiára van szükség. Ha a héten gyógyító segítségre van szükséged, kérd Metatron arkangyalt, hogy töltse fel a testedet gyógyító energiával.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Mihály arkangyal lesz a testőröd egész héten. Most megkérheted Mihály arkangyalt, hogy védelmezzen minden olyan helyzetben, amelyben a félelem legkisebb jele jelenik meg benned. Meg sem kell várnod a valós félelmeket, már jó előre kérheted Mihály arkangyal támogató segítségét.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: