Oroszlán

Őrangyalod melletted áll abban a folyamatban, amelyben próbálod újjászervezni a teendőidet a héten. Most szeretnéd, ha több időd lenne magadra, ami ugyanakkor csak úgy lehetséges, ha ezentúl máshogy végzed a dolgokat, mint eddig. Őrangyalod segít hatékonyabbá válnod.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Sandalfon arkangyal segít megnyugodnod, és segít abban, hogy teljesen higgadtan láss egy helyzetet. Ezzel pedig máris nyert ügyed van. Azzal, hogy nyugodtan tekintesz erre a helyzetre, egyúttal lehetőséget kapsz, hogy megvizsgáld, mi mindent lehet máshogy tenni a siker érdekében.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nostradamus jóslata 7 csillagjegy számára – Számodra mit mond a híres csillagjós?

Mérleg

Zsofiel arkangyal segít megérkezned abba a boldog rózsaszín felhőbe, melyben élni szeretnél. Zsofiel arkangyal az öröm angyala, aki segít neked, hogy minden helyzetben megtaláld az örömteli gondolatokat, amelyek segítenek megérkezni a belső derű állapotába.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Metatron arkangyal segít neked, hogy egyre lendületesebb lehess januárban. Az új évet nagy lendülettel akartad kezdeni, de talán nem alakult minden úgy, ahogy szeretted volna. Könnyen lehet, a héten épp az a feladatod, hogy több energiát gyűjts, és legyen elég lendületed.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: