Nyilas

Gábriel Arkangyal pontosan megmutatja neked, mit kell tenned ezen a héten. Ő az az arkangyal, aki segít megtalálni azokat a szavakat, amelyekkel meggyőzhetsz másokat, és ő az az arkangyal is, aki megmutatja az utat abban az alkotó-teremtő folyamatban, amelyben vagy.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Nyilas, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Azrael arkangyal az átmeneti időszakok angyala, ő az, aki átvezet egyik helyzetből a másikba. Ha úgy érzed, megrekedtél két helyzet, két lehetőség, két világ között, bátran hívd Azrael arkangyalt, és kérd meg, hogy vezessen tovább oda, ahol lenned kell, ahol helyed van.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed megmutatja mi áll a boldogságod útjában

Vízöntő

Raguel arkangyal az igazság angyala, aki segít a héten kideríteni egy helyzetben az igazságot. Amikor együtt dolgozol Raguel arkangyallal, az igazság egyszerűen felfénylik előtted, és nagyon pontosan kirajzolódik minden eddig titkos szándék és befolyás. Raguel arkangyal megmutatja neked, mi a valóság.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Zadkiel arkangyal segít visszatérned abba a boldog és hittel teli állapotba, mely a valódi alapállapotod, és amelyből valaki vagy valami kimozdított téged. Azzal, hogy visszatérsz ebbe az állapotba, visszatérsz a valódi erődhöz, ahhoz az erőhöz, amely segít megoldani minden helyzetet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: