Lámpát tartanak eléd a héten az angyalok. A céljaidra világítanak rá szó szerint és átvitt értelemben is. Lépj rá a neked rendelt útra az angyalok támogató segítségével.

Kos

Zadkiel arkangyal segít neked, hogy megtaláld, amit keresel. Elsősorban nem az elveszett tárgyak felderítésében számíthatsz Zadkiel arkangyalra a héten, hanem annak a kiderítésében, hogy a boldogságod, melyik összetevője tűnt el és szorul pótlásra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Kos, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mit kell elengedned 2018 végéig? - Elárulják a csillagok!

Bika

Sámuel arkangyal elvezet téged ahhoz az emberhez, aki segíteni tud a héten neked. Pontosabban őt vezeti el hozzád. Egyszer csak felbukkan a neve, vagy valaki folyton róla beszél, esetleg többször is összefutsz vele. Könnyen lehet, hogy már ismered is az illetőt, aki segíteni fog neked!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Bika, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Rafael arkangyal segít meggyógyítani a szívedet, és az összes lelki sérülést, amelyek a szívedet kínozzák. Rafael arkangyal a gyógyítás angyala, így abban is tud neked segíteni, hogy megfelelő orvosokra találj, de abban is, hogy a szívedet nyomó gondok elpárologjanak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Ikrek, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Szeretnél elbúcsúzni valakitől vagy valamitől. Érzed, az elválás most már szükséges és elkerülhetetlen. Ebben a folyamatban Azrael arkangyal lesz a segítségedre. Ő az az angyal, aki krémfehér fénybe burkolja az elválás nehézségeit, és a feledés fátylával fedi be mindazt, ami elmúlt, és amit szeretnél elfelejteni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Amennyiben sikerül megtörnie berögzült pénzügyi szokásait, ma nagy haladást érhet el az anyagiak terén, csak érdemes elsajátítania néhány új fogást, melyeket ezentúl, rendre alkalmaz is e területen. Megfontoltan és mértékletesen, kedves Rák, ez a kulcsa mindennek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: