Lámpát tartanak eléd a héten az angyalok. A céljaidra világítanak rá szó szerint és átvitt értelemben is. Lépj rá a neked rendelt útra az angyalok támogató segítségével.

Kos

Zadkiel arkangyal segít neked, hogy megtaláld, amit keresel. Elsősorban nem az elveszett tárgyak felderítésében számíthatsz Zadkiel arkangyalra a héten, hanem annak a kiderítésében, hogy a boldogságod, melyik összetevője tűnt el és szorul pótlásra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-22)

A mai napot érdemes annak szentelnie, kedves Kos, hogy felzárkózhasson olyan területeken, ahol lemaradást tapasztal, esetleg, hogy új projektekbe kezdjen, vagy épp ellenkezõleg, befejezzen egy meglévõt. Mindazonáltal, ne csak afelé járjanak gondolatai, mi-mindent csinálhatna, hanem afelé is, hogy mindez után, hogyan kapcsolódna ki a legszívesebben!

Ez az, ami könnyeket csal a csillagjegyek szemébe

Bika

Sámuel arkangyal elvezet téged ahhoz az emberhez, aki segíteni tud a héten neked. Pontosabban őt vezeti el hozzád. Egyszer csak felbukkan a neve, vagy valaki folyton róla beszél, esetleg többször is összefutsz vele. Könnyen lehet, hogy már ismered is az illetőt, aki segíteni fog neked!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-22)

Míg a délelõtt a szokásos módon zajlik, délután már nagy eséllyel kerülhetnek képbe spontán programok, melyekre mindenképpen mondjon igent, kedves Bika, ugyanis, meglehetõsen élvezetesek lehetnek, még, ha elsõre nem is tûnnek annak. Ne legyen semmi jónak az elrontója!

Ikrek

Rafael arkangyal segít meggyógyítani a szívedet, és az összes lelki sérülést, amelyek a szívedet kínozzák. Rafael arkangyal a gyógyítás angyala, így abban is tud neked segíteni, hogy megfelelő orvosokra találj, de abban is, hogy a szívedet nyomó gondok elpárologjanak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-22)

Ma azzal szembesülhet, hogy egy csomó mindenben el van maradva, a házimunkától a munkahelyi teendõkig, szinte mindennel. Ne essen pánikba, inkább kezdje az elején, s vegyen fel egy hosszútávon is tartható, egyenletes ritmust, akkor már ma sikerülhet felszámolnia a káoszt.

Rák

Szeretnél elbúcsúzni valakitől vagy valamitől. Érzed, az elválás most már szükséges és elkerülhetetlen. Ebben a folyamatban Azrael arkangyal lesz a segítségedre. Ő az az angyal, aki krémfehér fénybe burkolja az elválás nehézségeit, és a feledés fátylával fedi be mindazt, ami elmúlt, és amit szeretnél elfelejteni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-22)

Ma sok olyan zavaró körülményt tapasztalhat, ami alkalmas lehet arra, hogy kizökkentse napi ritmusából, s ez akár komolyabb fennakadásokhoz is vezethet a munkája során. A külvilág kizárására jó módszer lehet, ha egyszerûen nem reagál semmire, ami ön körül történik s nem kapcsolódik közvetlenül az aktuális tevékenységéhez, akkor megunva, hamarabb békén hagyhatják, mintha rendre belefolyik az eseményekbe.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: