Lámpát tartanak eléd a héten az angyalok. A céljaidra világítanak rá szó szerint és átvitt értelemben is. Lépj rá a neked rendelt útra az angyalok támogató segítségével.

Kos

Zadkiel arkangyal segít neked, hogy megtaláld, amit keresel. Elsősorban nem az elveszett tárgyak felderítésében számíthatsz Zadkiel arkangyalra a héten, hanem annak a kiderítésében, hogy a boldogságod, melyik összetevője tűnt el és szorul pótlásra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-17)

Ma talán a szokottnál is ingerültebb lehet, kedves Kos, mert valaki, talán egy rosszakarója, lehet, hogy a háta mögött furcsa dolgokat terjeszt önrõl. Bizony barátai és kollégái elõtt igen kellemetlen helyzetet tud kialakítani egy félreértett pletyka, de ne hagyja magát, inkább beszélje meg a dolgot azokkal, akiknek fontos a véleménye és próbáljon meg tõlük segítséget kérni az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp - Az önmagába vetett hit átlendíti majd a nehezebb időkön...

Bika

Sámuel arkangyal elvezet téged ahhoz az emberhez, aki segíteni tud a héten neked. Pontosabban őt vezeti el hozzád. Egyszer csak felbukkan a neve, vagy valaki folyton róla beszél, esetleg többször is összefutsz vele. Könnyen lehet, hogy már ismered is az illetőt, aki segíteni fog neked!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-17)

Valami igazán jó van ma készülõben, kedves Bika, amire valószínûleg egyáltalán nem számít. Lehet, hogy kedvese készül egy kis meglepetéssel, vagy munkahelyén kap nem várt dicséretet, de az biztos, hogy nagyon kellemes pillanatokat fog valaki szerezni ma önnek.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Rafael arkangyal segít meggyógyítani a szívedet, és az összes lelki sérülést, amelyek a szívedet kínozzák. Rafael arkangyal a gyógyítás angyala, így abban is tud neked segíteni, hogy megfelelő orvosokra találj, de abban is, hogy a szívedet nyomó gondok elpárologjanak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-17)

Nem felejtett el valamit, kedves Ikrek? Talán egy közeli barátja születésnapját, vagy feladni egy fontos számlát? Ne aggódjon, még nincs késõ kiköszörülni a csorbát és jóvá tenni a feledékenysége okozta kellemetlenségeket. Csak ne essen pánikba, inkább intézze úgy a dolgokat, mintha direkt rendezte volna így az eseményeket.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Szeretnél elbúcsúzni valakitől vagy valamitől. Érzed, az elválás most már szükséges és elkerülhetetlen. Ebben a folyamatban Azrael arkangyal lesz a segítségedre. Ő az az angyal, aki krémfehér fénybe burkolja az elválás nehézségeit, és a feledés fátylával fedi be mindazt, ami elmúlt, és amit szeretnél elfelejteni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-17)

A reggeli kapkodás és rohanás mindig is sarkalatos pont az életében, kedves Rák, azonban ma a szokásosnál is bosszúsabban indulhat a nap. Munkába menet, lehet, hogy annyira feltartóztatják, hogy igencsak elkésik, amit ma egy fontos megbeszélés miatt kevésbé tolerál fõnöke. A legjobb amit tehet, hogy a nap folyamán egy kis plusz munkával kiengeszteli.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: