Az angyalok ezen a héten a sorsod útjára irányítanak téged. Most érdemes a segítségüket, a támogatásukat kérned, hogy tereljenek téged a számodra rendelt útra, a boldogságod felé. Figyelsz az angyali jelekre?

Kos

Jeremiel arkangyal megmutatja neked, miben maradtál le az eredeti 2019-es terveidtől. Semmi baj, ez a lemaradás még könnyedén behozható. Ezen a héten épp azért érdemes Jeremiel arkangyallal együtt dolgoznod, hogy gyorsan és egyszerűen utolérd magad, és persze máris elindulj a céljaid felé.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Kos, melyek kapcsán, bizonyos elõérzetei támadhatnak, amik fontos planetáris üzeneteket hordozhatnak. Elemezze benyomásait, mert azok most nagy segítségére lehetnek egy vállalkozás sikeresebbé tételében!

Így flörtölünk mi – a Kos és a Halak szemez, a Bika simogat, a Rák hagyja magát elcsábítani

Bika

Raziel arkangyal segít neked rendet és rendszerezettséget találnod még ebben a felfordult világban is. Raziel arkangyal abban is támogat a héten, hogy átlásd a körülötted lévő erőviszonyokat, és hogy pontosan tudd, melyik helyzetben mi a legjobb megoldás.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Központi szerepet kaphatnak ma életében, a barátaival, esetleg munkatársaival folytatott eszmecserék, melyek nagyon fontos dolgokra világíthatnak rá. Hallgassa figyelmesen, amit mások mondanak, s okuljon szavaikból, akkor most messzire juthat!

Ikrek

Gábriel arkangyal abban van a segítségedre ezen a héten, hogy megtaláld és kimondd azokat a szavakat, amelyeket másoknak hallaniuk kell tőled. Gábriel arkangyal támogat abban is, hogy szavaiddal másokat inspirálj, és reménnyel tölts fel. Ez pedig a legjobb, amit tehetsz a héten.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Az ép testben, ép lélek alapja a pozitív látásmód, ami minden akadályon képes átlendíteni az embert, kedves Ikrek, legyen bármekkora is a baj! A megoldás kulcsa most abban rejlik, mennyire is fogja fel feladatnak, mintsem problémákat a felmerülõ dolgokat, melyekkel, ha sikerül megbirkóznia, nem csak eredményesebbnek, de sokkal boldogabbnak is fogja érezni majd magát!

Rák

Uriel arkangyal segít észrevenni mindazt, amiben most kellene változtatnod. Most észrevétlenül is olyasmit tehetsz, ami nem előrefelé visz, inkább visszahúz a múltadba. Uriel arkangyal a segítségedre siet, hogy a számodra rendelt útra lépj, és azon haladhass már ezen a héten.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon, különösen éles lehet elméje, melynek köszönhetõen, nagy eséllyel sikerülhet befejeznie egy munkát, amellyel már régóta foglalatoskodott. A sok fáradozás általi siker megérne egy ünneplést, így, ha teheti, a ma estét szentelje a pihenésnek, kikapcsolódásnak! Megérdemli!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: