Az angyalok ezen a héten a sorsod útjára irányítanak téged. Most érdemes a segítségüket, a támogatásukat kérned, hogy tereljenek téged a számodra rendelt útra, a boldogságod felé. Figyelsz az angyali jelekre?

Kos

Jeremiel arkangyal megmutatja neked, miben maradtál le az eredeti 2019-es terveidtől. Semmi baj, ez a lemaradás még könnyedén behozható. Ezen a héten épp azért érdemes Jeremiel arkangyallal együtt dolgoznod, hogy gyorsan és egyszerűen utolérd magad, és persze máris elindulj a céljaid felé.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Egy ismerõs illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elõ önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelezõ tennivalóit, majd elõkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Ezeket fogadd meg az év második felére a Dalai Láma szerint!

Bika

Raziel arkangyal segít neked rendet és rendszerezettséget találnod még ebben a felfordult világban is. Raziel arkangyal abban is támogat a héten, hogy átlásd a körülötted lévő erőviszonyokat, és hogy pontosan tudd, melyik helyzetben mi a legjobb megoldás.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma fontos dolga adódhat, melynek intézése során nem árt, ha nagyon figyel, kedves Bika. Nézze meg kétszer is, hogy helyesek-e a számításai, vagy rányomott-e a mentés gombra, mert egy apró figyelmetlenségbõl akár nagy gondja is adódhat. Valakivel környezetében nézeteltérésbe ütközhet. Ne hagyja, hogy indulatai eluralkodjanak józan eszén, inkább kérje ki egy harmadik fél véleményét is, ha lehetséges.

Ikrek

Gábriel arkangyal abban van a segítségedre ezen a héten, hogy megtaláld és kimondd azokat a szavakat, amelyeket másoknak hallaniuk kell tőled. Gábriel arkangyal támogat abban is, hogy szavaiddal másokat inspirálj, és reménnyel tölts fel. Ez pedig a legjobb, amit tehetsz a héten.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Ikrek, bár nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, azonban csak mert valaki a barátja, még nem kell egyetérteni minden gondolatával. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha automatikusan ösztönzi kedves ismerõsét, bármilyen ötlettel rukkoljon is elõ. Hosszú távon sokszor sokkal jobb, ha õszinte, akár kritikus is vele szemben, így segítve elõrelátását.

Rák

Uriel arkangyal segít észrevenni mindazt, amiben most kellene változtatnod. Most észrevétlenül is olyasmit tehetsz, ami nem előrefelé visz, inkább visszahúz a múltadba. Uriel arkangyal a segítségedre siet, hogy a számodra rendelt útra lépj, és azon haladhass már ezen a héten.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma igazán kreatív napja lehet, kedves Rák. Használja ki, hogy ma olyan rengeteg jó ötlet kavarog a fejében és, ha van ideje, valósítsa meg mindahányat, ha pedig most éppen más teendõi vannak, írja le új gondolatait, hogy egy ráérõs napon megvalósíthassa õket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: