Az angyalok ezen a héten a sorsod útjára irányítanak téged. Most érdemes a segítségüket, a támogatásukat kérned, hogy tereljenek téged a számodra rendelt útra, a boldogságod felé. Figyelsz az angyali jelekre?

Kos

Jeremiel arkangyal megmutatja neked, miben maradtál le az eredeti 2019-es terveidtől. Semmi baj, ez a lemaradás még könnyedén behozható. Ezen a héten épp azért érdemes Jeremiel arkangyallal együtt dolgoznod, hogy gyorsan és egyszerűen utolérd magad, és persze máris elindulj a céljaid felé.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

A mai nap reggelén, kissé fáradtan, elnyûtten ébredhet, kedves Kos, ami alacsony energiaszintjének, esetleg annak is köszönhetõ, hogy talán mostanában nyugtalanabbul alszik, mint általában. Igyekezzen egy forró zuhannyal, s egy jó kávéval, vagy teával indítani a napot, valamint gondoljon pozitív dolgokra, akkor könnyebben túljuthat majd a ma önre váró megpróbáltatásokon.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Harmónia és egyensúly: ilyen hatással lehet az egyes csillagjegyekre a Mérleg hava

Bika

Raziel arkangyal segít neked rendet és rendszerezettséget találnod még ebben a felfordult világban is. Raziel arkangyal abban is támogat a héten, hogy átlásd a körülötted lévő erőviszonyokat, és hogy pontosan tudd, melyik helyzetben mi a legjobb megoldás.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma meglehetõsen sok, eddig nyitott kérdés végére kerülhet pont, ugyanakkor, ez kompromisszumos megoldások keresését teszi szükségessé. Inkább ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Mindemellett, ne jöjjön zavarba, ha elnézést kell kérnie valamiért...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Gábriel arkangyal abban van a segítségedre ezen a héten, hogy megtaláld és kimondd azokat a szavakat, amelyeket másoknak hallaniuk kell tőled. Gábriel arkangyal támogat abban is, hogy szavaiddal másokat inspirálj, és reménnyel tölts fel. Ez pedig a legjobb, amit tehetsz a héten.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Meglehet, hogy otthonában, családi körében némi konfliktussal kell ma számolnia, mégse vegye annyira a szívére a dolgokat, kedves Ikrek, mert azzal megmérgezheti egész hátralévõ napját. Nem ön a hibás, így ne vegye vállára mások terheit sem. Sõt, ha egy mód van rá, maradjon ki az egészbõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Uriel arkangyal segít észrevenni mindazt, amiben most kellene változtatnod. Most észrevétlenül is olyasmit tehetsz, ami nem előrefelé visz, inkább visszahúz a múltadba. Uriel arkangyal a segítségedre siet, hogy a számodra rendelt útra lépj, és azon haladhass már ezen a héten.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma meglehetõsen sok és hirtelen apró változás zavarhatja meg a napi rutinban, aminek persze megvan a jó és rossz oldala egyaránt. Igyekezzen figyelni arra, hogy ma hogy fogalmazza meg véleményét, mert valakit most akaratlanul is megbánthat, ha nem vigyáz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: