Oroszlán

Zadkiel arkangyal segít visszaemlékezned, milyen volt teljesnek és egésznek lenni. Zadkiel arkangyal segít neked, hogy megérthesd, ismét lehetsz teljes és egész, nem mellesleg arra mutat rá, hogy valójában önszántadból, a fejlődésért mondtál le a teljességről.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma egy álmának nagy jelentõsége lehet egy közelgõ eseményre nézve, így lényeges elemeznie minden apró részletét, amire csak emlékszik belõle. Ha nem emlékezne még arra sem, hogy egyáltalán álmodott, hallgasson az ösztöneire, mert most csakis azok segítségével viheti sikerre, amin dolgozik!

Szűz

Sandalfon arkangyal megnyugtató jelenlétére azért van szükséged, hogy valóban a nyugodt erő állapotába kerülhess. Abba az állapotba, amelyben békében vagy, mert ebből a mély, belső békéből merítheted az erődet. A nyugalom mindig sokkal erőteljesebb és hatékonyabb a kapkodásnál…

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon részt vehet egy eseményen, vagy összejövetelen, melyen nagy eséllyel ismerhet meg olyan embereket, akiknek nagyon élvezheti a társaságát az által, hogy rengeteg új és érdekes információt lesznek képesek átadni önnek, s ez bizony ritka dolog. Ne csak hallgassa õket, kedves Szûz, hanem mindenképpen ossza meg velük a saját véleményét, tapasztalatait is, mert õk most ugyanúgy éhezhetik az ön tudását!

Ezt az 5 csillagjegyet fogja a legjobban megviselni a Merkúr márciusi visszavonulása!

Mérleg

Őrangyalod nemcsak ott áll melletted, hanem folyamatosan mutatja az utat a boldogságod felé. Őrangyalod folyamatosan jelekkel vezet téged, és jelekkel mutatja neked a következő lépést. Most figyeld meg, és ismerd is fel ezeket az angyali jeleket!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napja, kifejezetten szerencsésnek ígérkezik, kedves Mérleg, így esetleg érdemes megkísértenie Fortunát, egy kisebb fogadás, vagy más egyéb formájában, ugyanis nagy eséllyel, most öné lehet a nyerõ kéz! Ha már régóta vár valamit, az most nagy eséllyel teljesül!

Skorpió

Jeremiel arkangyal segít neked, hogy lezárhasd az előző évet. Jeremiel arkangyal segít abban is, hogy megértsd, milyen tanulságokat kell magaddal hoznod az előző évből. Jeremiel arkangyal támogat, hogy sokkal nagyobb hittel és szeretettel folytasd a 2019-es évedet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül jól mûködhet ön és szerettei között a kommunikáció, kedves Skorpió, így érdemes minél többet beszélgetniük, melyek során esetleg érinthetnének olyan témákat is, amelyek eddig kissé ingoványos terepnek bizonyultak. Nagy eséllyel kerülhet most pont egy ilyen ügy végére, ami igencsak feldobhatja a napot!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: