Nyilas

Haniel arkangyal tudja, milyen nagy szükséged van a támogatására, ezért a héten a belső hangodon keresztül vezet téged. Most érdemes megtenned, amire a belső hangod biztat, hiszen azon keresztül mindig az angyalok üzennek neked, és ők mindenkor a boldogság felé terelnek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma eleinte kissé kuszának, homályosnak érezheti gondolatait, melyeket azonban, ha délutánra sikerülne rendeznie, nagyon sokat haladhatna dolgaival. Érzelmi téren különösen építõnek ígérkezik a mai nap, ami remek feltételeket biztosíthat egy szeretteivel, barátaival, vagy éppen kedvesével elköltött estéhez!

Bak

Mihály arkangyal erőteljes védelmező energiákkal vesz körül téged, amikor kéred. Érdemes minden olyan helyzetben Mihály arkangyalt szólítanod, amikor elbizonytalanodsz, elbátortalanodsz vagy egyszerűen csak megijedsz valamitől. Mihály arkangyal mindenkor szeretettel fog védelmezni téged.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Bak, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

Szerelmi horoszkóp: Így illenek össze a csillagjegyek a Skorpióval

Vízöntő

Ariel arkangyal segít megvalósítanod azt a vágyadat, amit elterveztél januárra. Természetesen a többi vágyadban is segít, ha kéred őt. Most érdemes elmondanod Ariel arkangyalnak, mi a hónapod fókusza, és érdemes elmondanod azt is, mi az, amit már a héten meg akarsz valósítani.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Amennyiben sikerül megtörnie berögzült pénzügyi szokásait, ma nagy haladást érhet el az anyagiak terén, csak érdemes elsajátítania néhány új fogást, melyeket ezentúl, rendre alkalmaz is e területen. Megfontoltan és mértékletesen, kedves Vízöntõ, ez a kulcsa mindennek!

Halak

Azrael arkangyal segít elbúcsúzni a testi szenvedéstől. Ő az az angyal, aki segít megértened, hogy a szenvedés és a fájdalom teljességgel fölösleges. Azrael arkangyal szívesen feloldja a fájdalommal kapcsolatos tévedéseidet, és szívesen segít, hogy a fájdalmat feloldódhasd és szeretetre cserélhesd.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Halak, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: