Nyilas

Raguel arkangyal kibékít egy ellenfeleddel, és melléd állít valakit, akivel eddig harcoltál. Az eddigi harcok csak arra voltak jók, hogy tudjátok egymásról, milyen erős és bátor harcosok vagytok. Most pedig vállvetve harcolhattok egymás mellett, egymásért és persze a közös ügyekért.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma tele lesz bizalommal és lelkesedéssel, kedves Nyilas. Ma úgy ébred, hogy mosolyogni van kedve mindenkire, s ez bizony ragadós. Kisugárzása jó hatással van mindenkire, akivel találkozik. Élvezze bátran az életet, s ha lehet, akár minden nap. Este romantikus meglepetés várhatja.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Sámuel arkangyal a kezedbe adja a megoldást a héten. Szó szerint a kezedbe kerül egy papír, egy tárgy, valami, ami megmutatja, hogyan oldhatod meg azt a helyzetet, amely eddig megoldhatatlannak tűnt számodra. Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az életed irányítását!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Intuíciója valami rosszat sugallhat, ami rányomja pecsétjét egész napjára és szorongó érzéssel tölti el. Valószínûleg egy múltbéli esemény gondolata zaklatta fel és attól szabadulna, de nem tud. Próbáljon meg egy kedves barátjával beszélni errõl az érzésrõl, ami idõrõl-idõre elborítja, hátha egy jó tanáccsal, vagy életszemlélettel segíthet önnek, hogy többet ne jelentsen gondot ez a képzet.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nagy szerelmi horoszkóp: ez változik a kapcsolatodban idén Karácsonykor!

Vízöntő

Ariel arkangyal bőségesen ellát téged lehetőségekkel a héten. Olyan sok lehetőséget kapsz, hogy alig győzöd használni azokat. Nem kell minden lehetőséget megragadnod, de az fontos, hogy minden lehetőséget észrevegyél, és minden helyzetben tudd, van másik út, amin járhatsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Egy új kapcsolat van kialakulóban kedves Vízöntõ. Tartsa nyitva ma a szemét, mert bizony valaki, egy kollégája, vagy egy rég nem látott ismerõse bizony félreérthetetlen jeleket küld ön felé, amikkel fel szeretné hívni magára figyelmét. Talán éppen ez az a kis változás, ami egy kicsit ki tudná zökkenteni a mindennapok egyhangúságából.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Jeremiel arkangyal megment téged, hogy hosszasan kelljen gondolkodnod egy döntésen. Jeremiel arkangyal pontosan tudja, mi a legjobb választás, és segít, hogy a múltat és a jelent elemezve könnyedén meghozhasd ezt a döntést. Jeremiel arkangyal abban is segít, hogy a döntésedet könnyebben kommunikáld másoknak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Nõnek a feje felett a felhõk, kedves Halak. No, ez nem feltétlenül jelent bajt, inkább csak azt, hogy bizony sok munkája van. Szívesebben lenne máshol, de most sajnos ezt nem teheti meg. Próbáljon mini szüneteket tartani és inkább haladni a dolgainak olyan részével, ami könnyebb, nem igényel nagy odafigyelést. Meglátja, hipp-hopp elrepül majd ez a nap is.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: