Nyilas

Raguel arkangyal az igazság angyala, aki segít neked, hogy felfedezd az igazságot egy helyzetben. Ez az igazság talán nem az, amelyre vágytál, mégis megnyugtató lesz a számodra, hogy végre kiderült az igazság. Az igazság ismeretében ugyanis sokkal jobb döntéseket hozhatsz meg.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Gábriel arkangyal segít jobban megértened valakit. A szavak, amelyeket használ, talán félreérthetők a számodra, de Gábriel arkangyal segít, hogy te is jobban megértsd őt, és ő is érhetőbben válassza meg a mondanivalóját. A héten minden kommunikációs helyzetbe érdemes meghívnod Gábriel arkangyalt is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp: A csillagok állása rendkívül kedvező az ön számára, így ennek köszönhetően az érzelmei biztos, hogy viszonzásra találnak majd.

Vízöntő

Zsofiel arkangyal a pozitív gondolkozás legjobb tanítója. Ha szeretnéd a gondolataidat kicsit pozitívabbra hangolni, ha szeretnéd, hogy kicsit optimistább legyél, érdemes meghívnod magadhoz Zsofiel arkangyalt és megkérned, mutassa meg az élet valóban szép oldalát!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Metatron arkangyal segít, hogy legyőzd a tavaszi fáradtságot. Most kicsit nehezebben viseled az évszakok és az energiák változását körülötted, ezért sokkal fáradtabbnak érzed magad, mint máskor. Kérd meg Metatron arkangyalt, hogy töltsön fel energiával és lendülettel!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: