Oroszlán

Haniel arkangyal segít neked, hogy beléphess annak a boldog világnak a kapuján, amely világban mindig is élni szerettél volna. Figyeld meg, melyek azok az események, amelyek segítenek boldogabbá, és nyugodtabbá válni. Ezeket válaszd a héten az angyali segítséggel.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Végre elérkezett a pillanat, amelyet már oly régóta várt. Ezen a napon, ha résen van és meglátja a lehetõségeket, könnyen olyan útra terelheti karrierjét, életét, amelyrõl mindig is álmodott. Nem szükséges ez érdekében semmi mást tennie, csak olyannak maradnia, mint amilyen mindig is volt. Legyen célorientált, motivált, kitartó és álljon mindig elõ újabb ötletekkel, tervekkel hogy ösztönözni tudjon másokat és persze saját magát. A kereket már föltalálták, önnek csak mozgásba kell hoznia, illetve tartania azt.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Gábriel arkangyal segít felismerni, mit szabad, és mit nem szabad mondanod egy helyzetben. Gábriel ugyanis a beszéd, a kommunikáció arkangyala, az az angyal, aki pontosan tudja, hol, mikor és mit kell mondanod ahhoz, hogy a vágyaid könnyedén, akadályok nélkül megvalósuljanak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ma versenyben lehet valakivel, kedves Szûz, akivel régóta burkolt szellemi hadviselést folytathatnak. Eme történetük egy fontos csatához érhet el ma, melyet mindenképp meg kell nyernie, ám, szokásához híven, ésszel, nem pedig erõvel! Ettõl függetlenül persze maradjon határozott és védje meg területét és érdekeit!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezt a horoszkópot még nem ismered! Tudd meg, milyen ember vagy az ősi japán asztrológia szerint!

Mérleg

Ariel arkangyal segít, hogy megteremthesd most mindazt, amire vágysz. Ehhez azonban az első lépés, hogy ne szégyelld a vágyaidat, és ne is kérj bocsánatot miattuk. Jogod van többre, szebbre, nagyobbra, jobbra vágyni. Sőt! Ezek a vágyak viszik előre a világot is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Csak bátran! Ezt az egy mondatot tartsa szem elõtt ezen a napon. Munkahelyén olyan feladatokkal, projektekkel bízhatják meg önt, melyek elsõ pillantásra ijesztõnek tûnhetnek. Õrizze meg hidegvérét és teljes magabiztossággal vágjon neki a munkának. Bármi is kerüljön az útjába, a szerencse is ott lesz a közelben és ön mellé fog állni. Maradjon lelkes és inspiráljon másokat a munkamoráljával. Ne féljen megosztani tapasztalatait, ötleteit másokkal, ha csapatban kellene dolgoznia.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Zadkiel arkangyal segít megérteni, mi volt az a döntés az elmúlt héten, amelyet érdemes kijavítanod. Zadkiel arkangyal abban is segít, hogyan javítsd ki ezt a döntést. Így a hétvégére már nyoma sem marad ennek a döntésnek, és minden a lehető legjobban alakul.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ön képes arra, hogy bolhából elefántot csináljon. Ez a mai nap sem lesz másképp. Könnyedén belefuthat olyan szituációkba, amelyeket túlzottan felfúj, vagy több jelentõséget nyilvánít nekik a kelleténél. Próbáljon meg mindent alaposan átgondolni és ne veszítse el a realitás érzékét. Legyen õszinte, higgadt és megfontolt, mert ha forrófejûen dönt, akkor több ellenségre tehet majd szert, mint barátra. Márpedig ebben a világban az embernek kapcsolatokra és barátokra igencsak szüksége van.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: