Nyilas

Raziel arkangyal segít felismerni a valódi belső értékedet. Raziel arkangyal segít neked abban is, hogy felismerd, valóban értékes, szeretetteli és csodálatos lélek lakozik benned. Igenis megengedheted magadnak, hogy szeretetteli és kedves legyél mindenkivel.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Mihály arkangyal legyőzhetetlentámogató erőt képvisel melletted. Ezen a héten bármilyen ügyért szállsz harcba, hívd meg a csatába Mihály arkangyaltis. Amíg ő melletted áll, biztos lehetsz benne, hogy szeretetteli módon, a szeretet erejével, valódi csata, harc és áldozatok nélkül győztök.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kifejezett határozottság jellemezheti önt, kedves Bak, aminek következtében, szinte nem akadhat ma olyan ügy, melyet ne lenne képes könnyedén megoldani, így igazán rendkívüli magasságokba érhet el! Mindeközben azért maradjon szerény, önhöz méltó módon, s ne tegyen a jövõre nézve olyan ígéreteket, melyeket nem biztos, hogy be is tud majd váltani!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp október 29-től: Olyan helyzet jöhet létre ezen a héten, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz!

Vízöntő

Őrangyalod abban is segít a héten, hogy tudd, mit kell tenned. Tudod jól, őrangyalod mindig megvilágítja előtted az utat. Akkor is, amikor úgy érzed, hogy nem tudod, pontosan hova vezet ez az út. Fontos, most ne akard tudni a végállomást, érd be azzal, ha csupán egyetlen lépésnyi távolságot látsz magad előtt.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Izgalmas, már-már érdekes nap várhat önre, kedves Vízöntõ, azonban, egyúttal igen megterhelõ is lehet, különösen a délután. Ennek megfelelõen, mihelyt enyhül egy kicsit a nyomás önön, igyekezzen rögvest megkezdeni a pihenést, s kiélvezni annak minden egyes percét, hogy legyen elég ideje regenerálódni és felkészülni a holnap kihívásaira is!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Raguel arkangyal segít neked megérteni, az az öröm és boldogság, amely most talál rád, mindig is járt neked. Ő segít neked abban is, hogy elfogadd ezt az örömöt, és merj boldogan szárnyalni. Szárnyalj, hiszen olyan régóta vágysz a repülésre. Annyira megérdemled már a boldogságot!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma nagy eséllyel felkeltheti a figyelmét egy újdonság, talán egy gyakorlat, vagy relaxációs technika, amelynek a segítségével, máris kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb lelkiállpotba kerülhet. A nap végén egy kellemes meglepetés várja, kedves Halak, így egy igazán kellemes, mondhatni tökéletes nap lehet az ön számára a mai!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: