SZOMBAT – december 22.:

 A mai nap a telihold miatt kissé feszült lehet. Mivel a maga telihold csak este ragyog fel az égbolton a Rák jegyében, ezért délelőtt még az Ikrek Hold segít a szellőztetésben, az intézkedésben, mindenben, amin gyorsan szeretnél túlesni. Este viszont már csendesedj el, és figyelj kicsit befelé. Ettől nem a feszültség, az ünnep előtti hangulat győzedelmeskedik a lelkedben.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Egy kellemetlen pletyka keringhet ma önrõl, kedves Rák. A jelek arra utalnak, hogy egy közeli barátja ferdítette el a tényeket, s kikotyogott valamit, ráadásul rosszul, ám ez nem feltétlenül igaz. Vizsgálja meg a helyzetet, s informálódjon, mielõtt elhamarkodottan egy ártatlan, kedves ismerõsét gyanúsítja meg. Ettõl eltekintve egészen szép nap vár önre, s képzelete igencsak aktívnak mutatkozik, ami kiváló arra, hogy némi kreativitásban vezesse le a nap fáradalmait.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

VASÁRNAP – december 23.:

 Csodás bolygóháromszög rajzolódik ki ma az égen, aminek egyik csúcsán a Rák Hold áll. Ettől meghatottság és könnyek önthetnek el téged. A háztartásban a Rák Hold kedvez a mosásnak. Ma már fogy a Hold, így hatékonyabb küzdhetsz a szennyeződések ellen. Még ma is fodrászati, fogászati és kertészeti tilalmat írnak elő a régi kalendáriumok. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Könnyen lehet, hogy ma különleges vonzalmat érezhet valaki iránt, akivel már egy ideje együtt dolgozik, kedves Rák! Ne lepõdjön meg azon sem, ha ez épp fordítva történik, sõt, most még hamar az is képbe kerülhet, hogy az érzés teljes mértékben kölcsönös. Az, hogy mit lép erre, nagyban függhet a helyzettõl, de mindenesetre, nagyon is hízelgõ a közeledés és vonzalom az ön számára. Kérdés, egy új barátról, vagy esetleg egy új szerelemrõl van szó? Ki kéne deríteni!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Néha az út maga sokkal fontosabb, mint...

HÉTFŐ – december 24. SZENTESTE: 

Hát, itt a várva várt Karácsony. A Hold is ünneplőbe öltözik: napközben a Rák Hold a nosztalgiát erősíti fel, este az Oroszlánba lépve ragyogást, derűt és életigenlést hoz magával. A karácsonyfán, az adventi koszorún, az ünnepi asztalon minden gyertya, mécses, izzósor a fényt, a meleget, hitet szimbolizálja.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ne csodálkozzon, kedves Oroszlán, ha azt tapasztalja, hogy már mindenki kidõlt ön körül, amikor még ön még mindig száz százalékon pörög! Ez most bármennyire önt is meglepi, itt az ideje újra felismernie, hogy kitartása és képességei átlagon felüliek, s nem véletlenül az állatok királya a csillagjegye! Ne fogja vissza magát, tevékenykedjen, ameddig csak jól esik, ha már így belejött.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: