A Kos egy régi barátságnak tehet pontot a végére, az Oroszlán a munkahelyen találhat rá új szövetségesére, a Bak most olyan embereket vonz magához, akik később még a segítségére lehetnek. Lássuk, milyen hatással lesz a csillagok állása az emberi kapcsolatainkra!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Bak, ma nagy változások állhatnak be szerelmi életében. Lelkileg felbátorodva vághat bele egy új kapcsolatba, vagy javíthat a már meglévõn, azonban ne hagyja figyelmen kívül, hogy lelkesedése eltorzíthatja a valóságot és kedvese reakcióit félre is értelmezheti. Legyen óvatos, mert könnyen megbántva érezheti magát.

Kos

Az lenne a legjobb, ha az anyagi helyezted tabu téma lenne, mert az életnek ezen a területén olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt még egy kipróbált, régi barátság is kútba eshet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak akár egészségi gondja támadhat. A héten a titkok is főszerephez juthatnak, amelyek kipattanása miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Egy ismerõs illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elõ önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelezõ tennivalóit, majd elõkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Csillagjegyed szerint erre a pasira van szükséged ahhoz, hogy kiteljesedhess

Bika

Még az is lehet, hogy családtag miatt nehezedhetnek nagyobb terhek a válladra. Előfordulhat, hogy miatta kell többet dolgoznod, vagy olyan döntést meghozni, amely lelkileg és fizikailag is nagyobb megterheléssel járhatnak. A szerelemben felkerülhet a romantika rózsaszínű szemüvege, és azon keresztül láthatod a kedvesedet. Varázslatos pillanatokat élhetsz át az életnek ezen a területén.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma fontos dolga adódhat, melynek intézése során nem árt, ha nagyon figyel, kedves Bika. Nézze meg kétszer is, hogy helyesek-e a számításai, vagy rányomott-e a mentés gombra, mert egy apró figyelmetlenségbõl akár nagy gondja is adódhat. Valakivel környezetében nézeteltérésbe ütközhet. Ne hagyja, hogy indulatai eluralkodjanak józan eszén, inkább kérje ki egy harmadik fél véleményét is, ha lehetséges.

Ikrek

Balesetveszélyesebb ez a hét, ezért ne kapkodj, ne rohanj, mert akár egy kórház sürgősségi osztályán találhatod magad. Előfordulhat, hogy többször foroghat a gondolatod a volt párod körül, és a jövővel, valamint vele kapcsolatos terveket szövögethetsz. Ha külföldre utazol, kisebb bosszúság érhet. Viszont találkozás feldobottá tehet, hatására optimista hangulatba kerülhetsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Ikrek, bár nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, azonban csak mert valaki a barátja, még nem kell egyetérteni minden gondolatával. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha automatikusan ösztönzi kedves ismerõsét, bármilyen ötlettel rukkoljon is elõ. Hosszú távon sokszor sokkal jobb, ha õszinte, akár kritikus is vele szemben, így segítve elõrelátását.

Rák

Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történnek olyan dolgok, amelyek miatt változhat a rutin. Kevés dolog megy ezután a régi kerékvágásban. Ha pénzről van szó, akkor most nem állsz a helyzet magaslatán: olyan kiadásra is sor kerülhet, amelyet ha jobban figyelsz, elkerülhetsz. A házasságokban, régi együttélésekben viszont több dolog alakulhat a kedved szerint.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma igazán kreatív napja lehet, kedves Rák. Használja ki, hogy ma olyan rengeteg jó ötlet kavarog a fejében és, ha van ideje, valósítsa meg mindahányat, ha pedig most éppen más teendõi vannak, írja le új gondolatait, hogy egy ráérõs napon megvalósíthassa õket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: