A Kos egy régi barátságnak tehet pontot a végére, az Oroszlán a munkahelyen találhat rá új szövetségesére, a Bak most olyan embereket vonz magához, akik később még a segítségére lehetnek. Lássuk, milyen hatással lesz a csillagok állása az emberi kapcsolatainkra!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Bár megvan minden mentális képessége ahhoz, hogy teljesítse a mára kitûzött céljait, mégis, mintha elhagyná kreativitása, szinte vánszorogva haladhat dolgaival. Ne feszélyezze magát, kedves Bak, az most csak rontana a helyzeten, inkább használja azt, amije van, például makacsságát, s csak azért is csinálja meg, amit szeretett volna!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Az lenne a legjobb, ha az anyagi helyezted tabu téma lenne, mert az életnek ezen a területén olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt még egy kipróbált, régi barátság is kútba eshet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak akár egészségi gondja támadhat. A héten a titkok is főszerephez juthatnak, amelyek kipattanása miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitõl, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végzõdhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-22 - Szerelmi téren ma kifejezetten feszegetheti a határokat, aminek...

Bika

Még az is lehet, hogy családtag miatt nehezedhetnek nagyobb terhek a válladra. Előfordulhat, hogy miatta kell többet dolgoznod, vagy olyan döntést meghozni, amely lelkileg és fizikailag is nagyobb megterheléssel járhatnak. A szerelemben felkerülhet a romantika rózsaszínű szemüvege, és azon keresztül láthatod a kedvesedet. Varázslatos pillanatokat élhetsz át az életnek ezen a területén.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy elõrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos idõpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Balesetveszélyesebb ez a hét, ezért ne kapkodj, ne rohanj, mert akár egy kórház sürgősségi osztályán találhatod magad. Előfordulhat, hogy többször foroghat a gondolatod a volt párod körül, és a jövővel, valamint vele kapcsolatos terveket szövögethetsz. Ha külföldre utazol, kisebb bosszúság érhet. Viszont találkozás feldobottá tehet, hatására optimista hangulatba kerülhetsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történnek olyan dolgok, amelyek miatt változhat a rutin. Kevés dolog megy ezután a régi kerékvágásban. Ha pénzről van szó, akkor most nem állsz a helyzet magaslatán: olyan kiadásra is sor kerülhet, amelyet ha jobban figyelsz, elkerülhetsz. A házasságokban, régi együttélésekben viszont több dolog alakulhat a kedved szerint.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Meglehet, hogy nyugtalanul aludt az éjjel, ezért kissé fáradtan, kedvetlenül ébred. Igyekezzen mielõbb felfrissíteni magát, mert már korán, nagy meglepetések, esetleg kihívások érhetik, melyekkel csak akkor birkózhat meg eredményesen, ha száz százalékosan odateszi magát! Este majd jöhet a jól megérdemelt pihenés, csak tartson ki, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: