A Mérlegek egyik pillanatról a másikra csöppenhetnek kellemetlen szituációba, a Bakok meggondolatlansága miatt veszélybe kerülhet a párkapcsolatuk, a Vízöntők pedig a szokásosnál sokkal agresszívebben viselkedhetnek az elkövetkező napokban...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Általában szeret két lábban a földön állni, kedves Vízöntõ, de ma akkora erõt érezhet magában, amitõl legszívesebben repülne. Hagyja, hogy ez az igazán intenzív, pozitív érzés eluralkodjon önben és senkinek se hagyja ezt meggyengíteni. Ez az energia hosszú távon egyensúlyt teremthet életében, melyre már régóta várt.

Kos:

Az a legfontosabb, hogy világosan fejezd ki magad, mert fennállhat a tévedésnek, az egymás melletti elbeszélésnek a lehetősége, amelynek a következményei elsősorban a te életedre lesznek hatással. Barátnak nagy szüksége lehet most a segítségedre, még az is előfordulhat, hogy te fogod benne tartani a lelket. A szerelmi viszonyok jövője attól függ, hogy te mit szeretnél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Egy ismerõs illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elõ önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelezõ tennivalóit, majd elõkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-09 - Ma nagy kihívást jelenthet, hogy visszafogja magát...

Bika:

A munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, hogy te csak kapkodhatod a fejed. Ne ess kétségbe, nem eszik olyan forrón a kását! A dolgok még változhatnak, és a te helyzetedre ezek a változások pozitívan hathatnak. Ha pénzről van szó, akkor óvatosabbnak kellene lenned, így elkerülheted a veszteséget. De az is lehet, hogy olyan dolog jut a füledbe, amely mélyen felháborít.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma fontos dolga adódhat, melynek intézése során nem árt, ha nagyon figyel, kedves Bika. Nézze meg kétszer is, hogy helyesek-e a számításai, vagy rányomott-e a mentés gombra, mert egy apró figyelmetlenségbõl akár nagy gondja is adódhat. Valakivel környezetében nézeteltérésbe ütközhet. Ne hagyja, hogy indulatai eluralkodjanak józan eszén, inkább kérje ki egy harmadik fél véleményét is, ha lehetséges.

Ikrek:

Ha külföldre utazol, fel kell készülnöd kisebb-nagyobb kellemetlenségekre. Az is lehet, hogy idegen személlyel kerülsz konfliktusba. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre, mert most olyan helyről is jöhet a pénz, ahonnan nem is számítottál. Ízlésbeli problémák is kialakulhatnak, ami miatt nem érdemes vitába bonyolódni. Felettesednek most inkább ne add elő az ötleteidet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Ikrek, bár nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, azonban csak mert valaki a barátja, még nem kell egyetérteni minden gondolatával. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha automatikusan ösztönzi kedves ismerõsét, bármilyen ötlettel rukkoljon is elõ. Hosszú távon sokszor sokkal jobb, ha õszinte, akár kritikus is vele szemben, így segítve elõrelátását.

Rák:

Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert megeshet, hogy egy betegség kivon a forgalomból. Most minden esély megvan arra, hogy belebonyolódj egy olyan kapcsolatba, amelynek nincs jövője. Ha nem vársz tőle semmit, akkor élvezheted a kialakult helyzetet. Ha benne vagy egy titkos viszonyba, és nem akarod napvilágra hozni, akkor minden a kedved szerint alakulhat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma igazán kreatív napja lehet, kedves Rák. Használja ki, hogy ma olyan rengeteg jó ötlet kavarog a fejében és, ha van ideje, valósítsa meg mindahányat, ha pedig most éppen más teendõi vannak, írja le új gondolatait, hogy egy ráérõs napon megvalósíthassa õket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: