A Mérlegek egyik pillanatról a másikra csöppenhetnek kellemetlen szituációba, a Bakok meggondolatlansága miatt veszélybe kerülhet a párkapcsolatuk, a Vízöntők pedig a szokásosnál sokkal agresszívebben viselkedhetnek az elkövetkező napokban...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, kissé irracionálisan, a valóságtól túlságosan is elrugaszkodottan gondolkodhat, így a mai nap nagyon nem kedvez a döntéseknek, viszont annál inkább a kreatív tevékenységeknek, vagy éppen kapcsolati dilemmák rendezésének, mivel most teljesen más perspektívából szemlélheti a dolgokat, mint máskor, s ez által megláthat olyasmit is, ami általában elkerüli a figyelmét.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos:

Az a legfontosabb, hogy világosan fejezd ki magad, mert fennállhat a tévedésnek, az egymás melletti elbeszélésnek a lehetősége, amelynek a következményei elsősorban a te életedre lesznek hatással. Barátnak nagy szüksége lehet most a segítségedre, még az is előfordulhat, hogy te fogod benne tartani a lelket. A szerelmi viszonyok jövője attól függ, hogy te mit szeretnél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitõl, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végzõdhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

3 hiba, amit jellemzően elkövetsz a párkapcsolatodban – a csillagjegyed szerint

Bika:

A munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, hogy te csak kapkodhatod a fejed. Ne ess kétségbe, nem eszik olyan forrón a kását! A dolgok még változhatnak, és a te helyzetedre ezek a változások pozitívan hathatnak. Ha pénzről van szó, akkor óvatosabbnak kellene lenned, így elkerülheted a veszteséget. De az is lehet, hogy olyan dolog jut a füledbe, amely mélyen felháborít.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy elõrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos idõpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

Ha külföldre utazol, fel kell készülnöd kisebb-nagyobb kellemetlenségekre. Az is lehet, hogy idegen személlyel kerülsz konfliktusba. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre, mert most olyan helyről is jöhet a pénz, ahonnan nem is számítottál. Ízlésbeli problémák is kialakulhatnak, ami miatt nem érdemes vitába bonyolódni. Felettesednek most inkább ne add elő az ötleteidet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák:

Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert megeshet, hogy egy betegség kivon a forgalomból. Most minden esély megvan arra, hogy belebonyolódj egy olyan kapcsolatba, amelynek nincs jövője. Ha nem vársz tőle semmit, akkor élvezheted a kialakult helyzetet. Ha benne vagy egy titkos viszonyba, és nem akarod napvilágra hozni, akkor minden a kedved szerint alakulhat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Meglehet, hogy nyugtalanul aludt az éjjel, ezért kissé fáradtan, kedvetlenül ébred. Igyekezzen mielõbb felfrissíteni magát, mert már korán, nagy meglepetések, esetleg kihívások érhetik, melyekkel csak akkor birkózhat meg eredményesen, ha száz százalékosan odateszi magát! Este majd jöhet a jól megérdemelt pihenés, csak tartson ki, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: