Az őszinte véleménynyilvánítás ezen a héten különösképpen célravezető lesz abban, hogy elérhessük céljainkat és hatékonyabbá tegyük a feladatmegoldást. Fontos, hogy higgadtak maradjunk, miközben a környezetünkkel interakcióban vagyunk. A Rák és a Halak változást tapasztalhat meg a szerelmi élet terén.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat ezen a héten.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Hozd nyilvánosságra a szándékaidat és vidd végig a terveidet. Ha a teljesítményed is olyan jó, mint az előadásmódod, akkor másoknak nehéz dolguk lesz téged kritizálni. A hét közepén jobban jársz, hogy megtartod magadnak a terveidet. HA valaki megneszeli, hogy mire készülsz, talán egy olyan helyzetben találod magad, ahol egy ellenfél a saját játékodban verhet meg a te ötleteidet felhasználva. Lágy óvatos, ne kerülj sebezhető pozícióba.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

Lehet, hogy ma valaki borsot tör az orra alá, ami a legkevésbé sem esik jól önnek, fõként, hogy egy olyan ember okozza a problémát, akitõl erre nem is számított. Szerencsére bosszúsága nem lesz hosszú életû, mert remek diplomáciai érzékének köszönhetõen hamar megtalálja a megoldást, s egy kis bosszankodás után ugyanolyan lendületesen folytathatja napját, ahogy az elkezdõdött.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Horoszkópod meghatározza, miben nyújtasz kiemelkedő teljesítményt: Ebben vagy a legjobb horoszkópod szerint

Bika

Büszkén végezd a dolgodat, ugyanakkor légy visszafogott és könyörületes, amikor másokkal foglalkozol. Ne engedd, hogy a haragod föléd kerekedjen, ha valaki nem úgy cselekszik, ahogyan azt te elvárod tőle. Érdekes elképzelést fognak megosztani veled a hét közepén, d még mielőtt beleegyeznél a részvételbe, vizsgáld meg, hogy egyáltalán kivitelezhető-e. Vedd elő egy régi ötletedet és próbáld meg beleilleszteni ebbe az újba.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

A mostani idõszak az újrakezdés idõszaka lehet, kedves Bika. Akár érzi magában az erõt, akár nem, tudnia kell, hogy készen áll az új kihívásokra, csak bíznia kell magában és a sikerben. Ne ragaszkodjon annyira a múlthoz, s egy kicsit felejtse el szentimentalizmusát is. Kezdjen valóban új életet!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Fejezd ki a véleményedet és tudasd, hogy hogyan szeretnéd látni kibontakozni a dolgokat. Az őszinteség nem mindig von maga után pozitív feedback-et, de legalább elősegíti, hogy a körülötted lévők a megfelelő módon foglalkozzanak a feladattal. Egy érzelmi történés lehetővé teszi számodra, hogy meglásd mit elleneztél eddig és segít elhárítani egy előrelátható problémát. Próbáld meg a negatívat pozitívvá változtatni a korábbi tapasztalataid segítségével és vess véget az összezavaró üzenetek áradatának.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

Ma kulcsfontosságú események sorozata zajlódhat le környezetében, melyekbõl, ha sikerül jól leszûrnie a lényeget, még sokat profitálhat a jövõben, kedves Ikrek! Ennek jegyében, figyelme terjedjen ki mindenre, hogy még azt is meglássa, ami mellett más esetleg elsiklik, hogy biztosítsa frissen szerzett tudásával elõnyét, esetleges vetélytársaival szembe.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Gyűjts össze információt és hallgasd meg mások panaszait. A többiek problémáinak megértése segíteni fog abban, hogy megoldd bizonyos életedet érintő kérdéseket. Egy új, nyitott megközelítés egyedülálló megoldásokat és hála érzését fogja eredményezni. Próbálj meg minél több kreatív energiát fektetni abba a projektbe, amivel foglalkozol. Vonj bele valakit, akivel szeretsz időt tölteni, ez szorosabbra fogja fűzni köztetek a viszonyt. Romantika közeleg feléd.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

Ha jelenleg szingli, akkor mai egy igazán remek alkalomnak ígérkezik, hogy végre burkoltan, vagy nyíltan, de összehozza azt a bizonyos találkát, rendit, amit annyira szeretne! A párkapcsolatban élõ Rákoknak sem lesz ma rossz napjuk, hisz nagy áttörést érhetnek el szerelmi téren, ha most nemes egyszerûséggel, bátran kedvesük elé állnak és közlik, hogy mit szeretnének.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: