Az őszinte véleménynyilvánítás ezen a héten különösképpen célravezető lesz abban, hogy elérhessük céljainkat és hatékonyabbá tegyük a feladatmegoldást. Fontos, hogy higgadtak maradjunk, miközben a környezetünkkel interakcióban vagyunk. A Rák és a Halak változást tapasztalhat meg a szerelmi élet terén.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat ezen a héten.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Sokszor a nehéz helyzeteket hajlamos lehet egy kis humorral oldani, kedves Halak. Ma azonban lehet, hogy egy olyan helyzetben, vagy módon akar vicces lenni, amikor, illetve ahogy nem kellene. Legyen óvatos és megfontolt, mert megszokott társasága biztosan jól tolerálja tréfáit, ám egy idegen lehet, hogy sértõnek találhatja azokat. Ha lehet, ma, ha nem tud mit mondani, inkább bölcsen hallgasson.

Kos

Hozd nyilvánosságra a szándékaidat és vidd végig a terveidet. Ha a teljesítményed is olyan jó, mint az előadásmódod, akkor másoknak nehéz dolguk lesz téged kritizálni. A hét közepén jobban jársz, hogy megtartod magadnak a terveidet. HA valaki megneszeli, hogy mire készülsz, talán egy olyan helyzetben találod magad, ahol egy ellenfél a saját játékodban verhet meg a te ötleteidet felhasználva. Lágy óvatos, ne kerülj sebezhető pozícióba.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Egy ismerõs illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elõ önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelezõ tennivalóit, majd elõkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Napi horoszkóp február 11. kedd – Légy résen, ma valaki nagyon rosszat tehet veled!

Bika

Büszkén végezd a dolgodat, ugyanakkor légy visszafogott és könyörületes, amikor másokkal foglalkozol. Ne engedd, hogy a haragod föléd kerekedjen, ha valaki nem úgy cselekszik, ahogyan azt te elvárod tőle. Érdekes elképzelést fognak megosztani veled a hét közepén, d még mielőtt beleegyeznél a részvételbe, vizsgáld meg, hogy egyáltalán kivitelezhető-e. Vedd elő egy régi ötletedet és próbáld meg beleilleszteni ebbe az újba.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma fontos dolga adódhat, melynek intézése során nem árt, ha nagyon figyel, kedves Bika. Nézze meg kétszer is, hogy helyesek-e a számításai, vagy rányomott-e a mentés gombra, mert egy apró figyelmetlenségbõl akár nagy gondja is adódhat. Valakivel környezetében nézeteltérésbe ütközhet. Ne hagyja, hogy indulatai eluralkodjanak józan eszén, inkább kérje ki egy harmadik fél véleményét is, ha lehetséges.

Ikrek

Fejezd ki a véleményedet és tudasd, hogy hogyan szeretnéd látni kibontakozni a dolgokat. Az őszinteség nem mindig von maga után pozitív feedback-et, de legalább elősegíti, hogy a körülötted lévők a megfelelő módon foglalkozzanak a feladattal. Egy érzelmi történés lehetővé teszi számodra, hogy meglásd mit elleneztél eddig és segít elhárítani egy előrelátható problémát. Próbáld meg a negatívat pozitívvá változtatni a korábbi tapasztalataid segítségével és vess véget az összezavaró üzenetek áradatának.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Ikrek, bár nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, azonban csak mert valaki a barátja, még nem kell egyetérteni minden gondolatával. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha automatikusan ösztönzi kedves ismerõsét, bármilyen ötlettel rukkoljon is elõ. Hosszú távon sokszor sokkal jobb, ha õszinte, akár kritikus is vele szemben, így segítve elõrelátását.

Rák

Gyűjts össze információt és hallgasd meg mások panaszait. A többiek problémáinak megértése segíteni fog abban, hogy megoldd bizonyos életedet érintő kérdéseket. Egy új, nyitott megközelítés egyedülálló megoldásokat és hála érzését fogja eredményezni. Próbálj meg minél több kreatív energiát fektetni abba a projektbe, amivel foglalkozol. Vonj bele valakit, akivel szeretsz időt tölteni, ez szorosabbra fogja fűzni köztetek a viszonyt. Romantika közeleg feléd.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma igazán kreatív napja lehet, kedves Rák. Használja ki, hogy ma olyan rengeteg jó ötlet kavarog a fejében és, ha van ideje, valósítsa meg mindahányat, ha pedig most éppen más teendõi vannak, írja le új gondolatait, hogy egy ráérõs napon megvalósíthassa õket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: