Egy fontos dolgot véssünk az eszünkbe a héten: mielőtt megszólalunk, inkább számoljunk el tízig, mert könnyen tehetünk olyan dolgot, amivel nehéz helyzetbe hozzuk magunkat vagy mélyen megsebezhetünk egy olyan személyt, akit valójában nagyon szeretünk!

Kos

Előfordulhat, hogy a héten értéknövelő kiadásra kerül sor. De az is lehet, hogy rokon vagy ingatlan miatt kerülsz majd nehezebben kezelhető helyzetbe. Most olyan valaki reakciója előtt állhatsz döbbenten, akiről soha nem feltételezted volna, hogy képes veled szemben irigyen, kétszínűen viselkedni. Vigyázz jobban az értéktárgyaidra, mert meglophatnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

Egy barátja, partnere, esetleg kedvese részérõl meglehetõs mogorvaságot, akár verbális durvaságot tapasztalhat, ami meglehetõsen komorrá teheti a hangulatot környezetében. Amennyiben önt nem érinti közvetlenül az igazságtalan szurkálódás, ne is próbáljon meg a mögöttes dolgok után kutakodni, mert az érintett személy, fõként fokozott lelkiállapota miatt, úgysem reagálna megfelelõen a feltett kérdésekre. Adjon neki egy kis idõt, hogy leülepedjen bene, ami felzaklatta, s elõbb utóbb elmondja majd magától is, mi bántja igazából.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Pénzügyek dolgában sajnos ezen a héten nem állsz a helyzet magaslatán. Bármennyire is jellemző rád a takarékosság, most olyan dologba bonyolódhatsz, amivel a bankszámládon jelentősen csökkenhet az összeg. Az is lehet, hogy valaki olyan dologra kíván rábeszélni, ami egyenlő a pénzkidobással. Olyan esemény történhet, amely nincs jó hatással a lelkiállapotodra. Próbáld legyőzni az irigység érzését.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon mindenképpen figyeljen oda étkezésére, kedves Bika. Egyen minél könnyebb, vagy legalábbis kevésbé megterhelõ ételeket, ha teheti, a szabadidejében mozduljon ki egy kicsit a természetbe, még, ha nem is a legszebb az idõ és sétáljon egy keveset, ezzel is elõsegítve az emésztését, ugyanis a mai napon meglehetõs érzékenységet mutathat szinte egész emésztõrendszere. Kímélje hát, és egyben lazítson is egyet, hogy az ideg se menjen a hasára, s meglátja, estére mennyivel könnyebbnek és energikusabbnak érzi majd magát!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nagy energiák mozdulnak meg augusztusban! Minden csillagjegy élete megváltozik a augusztusi horoszkóp szerint!

Ikrek

Érdemes lenne elszámolni tízig, mielőtt megszólalsz, így kerülheted el, hogy olyasmit mondj vagy tegyél, amivel magad alatt vágod a fát. A felettesedtől ne várj semmi jót, ha számodra fontos dolgot szeretnél megbeszélni vele, akkor ezt halaszd későbbre. Pénzügyek állhatnak figyelmednek fókuszába. Bankkal, biztosítással, kölcsönnel kapcsolatos ügyek intézésére jó a hét. Titkos viszony is kialakulhat…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

Ma egy barátja, vagy szeretõje, kihasználhatja engedékenységét, s visszaélhet jóhiszemûségével és segítõkészségével. Ne engedjen csak úgy teret minden kérésnek, mint eddig, s igyekezzen finoman kimutatni, hogy bizony, önnél is vannak határok, s, hogy végül is az ön egy napja is csak 24 órából áll. Aki ezt nem képes most megérteni, s visszafogni magát egy kicsit, az talán meg sem érdemli, hogy a továbbiakban bármivel is kisegítse!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: