Egy fontos dolgot véssünk az eszünkbe a héten: mielőtt megszólalunk, inkább számoljunk el tízig, mert könnyen tehetünk olyan dolgot, amivel nehéz helyzetbe hozzuk magunkat vagy mélyen megsebezhetünk egy olyan személyt, akit valójában nagyon szeretünk!

Kos

Előfordulhat, hogy a héten értéknövelő kiadásra kerül sor. De az is lehet, hogy rokon vagy ingatlan miatt kerülsz majd nehezebben kezelhető helyzetbe. Most olyan valaki reakciója előtt állhatsz döbbenten, akiről soha nem feltételezted volna, hogy képes veled szemben irigyen, kétszínűen viselkedni. Vigyázz jobban az értéktárgyaidra, mert meglophatnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Pénzügyek dolgában sajnos ezen a héten nem állsz a helyzet magaslatán. Bármennyire is jellemző rád a takarékosság, most olyan dologba bonyolódhatsz, amivel a bankszámládon jelentősen csökkenhet az összeg. Az is lehet, hogy valaki olyan dologra kíván rábeszélni, ami egyenlő a pénzkidobással. Olyan esemény történhet, amely nincs jó hatással a lelkiállapotodra. Próbáld legyőzni az irigység érzését.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti angyalhoroszkóp 2019. május 21-27.: Kezedbe adják a megoldást az angyalok

Ikrek

Érdemes lenne elszámolni tízig, mielőtt megszólalsz, így kerülheted el, hogy olyasmit mondj vagy tegyél, amivel magad alatt vágod a fát. A felettesedtől ne várj semmi jót, ha számodra fontos dolgot szeretnél megbeszélni vele, akkor ezt halaszd későbbre. Pénzügyek állhatnak figyelmednek fókuszába. Bankkal, biztosítással, kölcsönnel kapcsolatos ügyek intézésére jó a hét. Titkos viszony is kialakulhat…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: