Augusztus és egyben a nyár utolsó hete számos örömteli lehetőséget jelez. Lesznek rázós fényszögek is, de alapvetően pozitívan alakulhat minden a horoszkóp szerint.

Augusztus utolsó hete egyben a nyár utolsó hete is. A Nap és a Merkúr bolygó a Szűz jelében jár, stabilitást, kiszámíthatóságot hozva mindenkinek. Érdemes kihasználni az utolsó nyári napokat, mielőtt becsengetnének az iskolába. Most még igazán nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Néhány kellemetlen fényszög kellemetlen pillanatokat okoz, de türelemmel ezt is könnyedén túlélheted. A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket, és a várható eseményeket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Mostanában esetleg sokat gyalogolt kedves Szûz? Ha igen, most bizony lába láthatja ennek kárát, fájhat és ki is sebesedhet a túlzott megerõltetéstõl. Ez a kényelmetlenség pedig hatással lehet energiaszintjére, mely jelentõsen megcsappanhat bosszúsága hatására. Próbáljon meg a rutin feladatokra koncentrálni, illetve azokat is ülve végezni, s maradjon ki minden megterhelõ munkából. Este egy forró fürdõ csodákat tehet önnel!

KOS – heti horoszkóp

Augusztus utolsó hete döbbenetesen mozgalmas lesz az égen. Minden napra jut kihívás és/vagy feladat. Hétfőn, szerdán és vasárnap családi ügyek okozhatnak fejtörést neked. Szerencsére kedden, pénteken és szombaton a gyakorlatiasságot erősítő fényszögek segítenek, hogy praktikus oldalról közelítsd meg az adott kérdést. Hétfőn és csütörtökön érzelmileg felfokozott állapotban sírás lehet úrrá rajtad. Ne bánd, mert ezzel rengeteg feszültség távozhat belőled! De erőltetni ezt sem szabad, és nem is érdemes…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma úgy érezheti, hogy az ön körül lévõ emberek megõrültek és csupa ostobaságot hordanak össze, s képesek akár butaságokon is hajba kapni. Amennyiben baráti körében tapasztalja ezt a problémát kedves Kos, próbáljon meg objektíven állni a témához és nem belebonyolódni egy ön számára tragikusnak gondolt beszélgetésbe. Ez lehet, hogy nem elégíti majd ki barátait, de legalább reagál panaszaikra, mintsem, hogy szó nélkül hagyná oktalanságukat.

BIKA – heti horoszkóp

Irigylésre méltó helyzetben vagy augusztus utolsó hetében. A kedvező fényszögek érintenek, de a kedvezőtlenek közvetlenül nem hatnak rád. Kedden, pénteken és szombaton, három nap alatt összesen öt kedvező fényszög abban támogat, hogy lépésről lépésre haladj a céljaid felé. Ehhez kellő vállalkozó kedv és optimizmus is társul, s ezért a kedvezőtlen konstellációk hatása lepereg rólad. Augusztus utolsó hétvégéje felemásnak ígérkezik. Szombaton kirobbanóan jó passzban leszel, de vasárnap ingerlékennyé válhatsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Valaki a környezetében lehet, hogy nagy felelõtlenséget követ el a mai napon, így önre, kedves Bika több feladat hárulhat. A plusz munka miatt dühös lehet, ami stresszessé teheti napját. Próbálja meg a hirtelen jött munkatöbbletet egy megbízható ember segítségével elvégezni, hogy önre ezáltal kevesebb nyomás nehezedjen. Csinálja dolgait sürgõsségi sorrendben, szépen lassan, pontról-pontra haladva, így nem torlódnak fel teendõi. Az se feszéjezze, ha a kevésbé fontos elintéznivalók holnapra tolódnak.

IKREK – heti horoszkóp

Hajlamos leszel kiengedni az irányítást és a döntést a kezedből. Az égi folyamatok szerint nem vagy elégedetlen, csak belefáradtál, hogy mindig mindent uralj. Az éberség lemerített. Azt hiszed, könnyebb, ha valaki más dönt helyetted. Erre a hét közepén látszik a legnagyobb esély, az illető óriási hatással lesz rád. Nem akar semmi rosszat, de a te életed nem az övé. Ebből a „hipnotizált” állapotból csak vasárnap ébredsz fel. Nem késő, nem maradsz le semmiről. Bármikor visszaveheted az irányítást…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Kedves Ikrek, ha úgy tervezte, hogy a közeljövõben elutazni készülne, akkor ne felejtsen el elõre tervezni és listát készíteni arról, hogy milyen teendõi is lehetnek az indulás elõtt, illetve miket kell még beszereznie. Készüljön fel mindenre, nehogy váratlan meglepetések érjék. Ellenkezõ esetben, ha az utolsó pillanatra hagy mindent, könnyen eluralkodhat önön a pánik és olyan dolgokat felejthet el, melyek a késõbbiekben nagyon fontosak is lehetnek majd. Maradjon tehát nyugodt, koncentrált és kövesse terveit, elvégzendõ tevékenységeit, pontról-pontra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: