Kos

Tudod, hogy nem halogathatod tovább a dolgokat, itt a cselekvés ideje. Ne ijedj meg, hiszen erre készülsz régóta, megvannak a szükséges ismereteid.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Néhányan, akikkel mostanában ideje nagy részét tölti, vitába keveredhetnek egymással, ami egész komoly filozófiai mélységekbe torkollhat. Ez mind önnek, mind másoknak, meglehetõs kényelmetlenségeket okozhat, melyet nehéz lehet higgadtan kezelni, mégis, mindenképpen ma erre törekedjen, kedves Kos. A legjobb, ha még csírájában igyekszik elfojtani a bajt, s mihamarább ráveszi a vitázó feleket, hogy váltsanak valami értelmesebb témára a parttalan dobálózásuk helyett...

Szerelem: Szeretnél eleget tenni valaki elvárásainak, de vigyázz, hogy közben ne tagadd meg önmagadat. Aki szeret, az önmagadért szeret.

Karrier: Félve fogtál egy feladatba, amiről viszont gyorsan kiderül, hogy jobban megy, mint remélted. A sikerélmény sok energiát ad a folytatáshoz.

Bika

Olyan híreket kaphatsz ebben a hónapban, amelyek alapvetően megváltoztatják, hogy hogyan is állsz a dolgokhoz. Az új ismeretek olyasmit is felülírhatnak, amit eddig már biztosnak hittél.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma valami apróság, kifejezett aggodalommal töltheti el, melyet nagyon nehezen él meg, kedves Bika! Ne engedje, hogy maga alá gyûrje a félelem és a aggódás. Bármi is legyen a tárgya, az elsõ riadalom után, kapja össze magát és kerüljön elébe az eseményeknek. Ha kell, nyomozzon, kutasson addig, míg végül teljes bizonyosságot nem nyer, hogy aggodalma felesleges volt és valójában minden a legnagyobb rendben!

Szerelem: El kell döntened, hogy mi az, amit akarsz, és teljes szívvel annak adnod magad. A félmegoldások senkit nem tesznek boldoggá.

Karrier: Jó, ha van egy terved, de ne gondolkozz túlságosan előre. Próbálj meg inkább a pillanatban élni.

Ikrek

Valaki megpróbál megóvni valamitől, de te úgy érzed, még ha rossz döntést is hozol, akkor is szükséged van erre a tapasztalatra. Járd az utat, amiben hiszel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Ikrek, egy meglehetõsen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tûnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyûtten érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdõ, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

Szerelem: Nem könnyű elfogadni bizonyos változásokat, de ha nem haladsz velük, abból még több csalódás származik. Próbálj nyitott maradni.

Karrier: Fontos, hogy találj valakit, akivel együtt tudsz működni, és akiben megbízol. Ő akkor is dolgozhat a sikereitekért, ha téged megakaszt valami.

Rák

Az utolsó pillanatban tér vissza egy lehetőség, amit egyszer már elszalasztottál, és most gyorsabb és határozottabb leszel. Sok új élményt tartogat így ez a hónap.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma olvashat, vagy hallhat valami nagyon érdekeset, ami egy sor gondolatot indíthat el fejében. Mielõbb igyekezzen szerezni egy jó társaságot ahhoz, hogy tovább fejleszthesse õket, egy olyan valaki személyében, akivel, mondjuk egy kellemes helyen, megvitathatják az élet nagy kérdéseit!

Szerelem: Megfeledkezhetsz valamiről, ami pedig sokban segített volna, hogy megértsd a mostani helyzete. Végül így is találsz majd megoldást, amivel elégedett leszel.

Karrier: Ha valahonnan tovább kell lépni, akkor fölösleges egy helyben keseregni. Nyiss a változás felé, és gyorsan eltalálod majd az új ritmust is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: